Op voorraad

Fietshelm Fury Zwart kids

€ 59,95
geen
De Fury is een fietshelm speciaal voor de jeugd. De mtb-helm is in een stoere zwarte kleur gestyled. Dankzij de inmold schaal technologie, waarbij de harde buitenschaal van deze helm met het EPS-binnenwerk versmolten is, is het een zeer veilige en comfortabele allround helm, die ook prima op een racefiets gedragen kan worden.
Pas het bij een dealer
De Hawk blauw is een Urban styled skate helm voor jong en oud. Dankzij de in-mold schaaltechnologie is de harde buitenschaal van deze helm met het EPS-binnenwerk versmolten, waardoor de helm laag in gewicht is en toch extra veilig en stevig. Bovendien is de helm hierdoor veel compacter dan de meeste andere skate helmen.

De Hawk blauw skater helm is leverbaar in drie maten en daardoor geschikt voor zowel jonge als volwassen gebruikers. Door de speciale ventilatieopeningen en de 3D Mesh padding zit de helm comfortabel.

Met het Direct-diall II instelsysteem is de binnenring van de skate helm eenvoudig op de juiste hoofdmaat af te stellen. Terwijl de helm op je hoofd zit, stel je de binnenring met een simpele handomdraai op de juiste hoofdmaat. Bovendien kun je met het instelsysteem de helm ook in hoogte verstellen.
Schrijf een review
Je plaatst een review over:Fietshelm Fury Zwart kids
Waardering
To Top