QUORUM WATERPROOF 950 KF SET

Tassenset voor de achterdrager vervaardigd van 100% waterproof materiaal. De binnenzijde van de klep is voorzien van Mesh vakje en reflectie is op strategische plaatsen aangebracht. bevestiging: KLICKfix Module system

KLICKfix Module systeem
Diverse AGU tassen zijn voorzien van het KLICKfix module systeem. Deze tassen zijn zeer stabiel op de drager te bevestigen; beide haken kunnen afzonderlijk ingesteld worden. De rail zit op gelijke hoogte met de drager, zodat gemakkelijk een tent of slaapzak bovenop de drager meegenomen kan worden. Er kan een draagriem aan de ogen worden bevestigd. De knoppen zijn in hoogte verstelbaar en kunnen afgesteld worden op de diameter van de bagagedrager.  Het hoogwaardige systeem is solide en robuust door het aluminium profiel en door middel van het koord worden de haken eenvoudig vergrendeld en ontgrendeld.

Dealers


Anderen bekeken ook:

KLICKfix Module systeem

KLICKfix Module systeemDiverse AGU-tassen zijn voorzien van het KLICKfix module systeem. Deze tassen zijn zeer stabiel op de drager te bevestigen; beide haken kunnen afzonderlijk worden ingesteld. De rail zit op gelijke hoogte met de drager, zodat u gemakkelijk een tent of slaapzak bovenop de drager kunt meenemen. Er kan een draagriem aan de ogen worden bevestigd. De knoppen zijn in hoogte verstelbaar en kunnen worden afgesteld op de diameter van de bagagedrager.  Het hoogwaardige systeem is solide en robuust. Door het aluminium profiel en door middel van het koord worden de haken eenvoudig vergrendeld en ontgrendeld.
×