QUORUM WATERPROOF 935 KF SET

Deze 100 % waterdichte tassenset is ideaal voor de voor- of achterdrager. De binnenzijde van de klep is voorzien van Mesh vakje en reflectie is op strategische plaatsen aangebracht. bevestiging: KLICKfix Module system

KLICKfix Module systeem
Diverse AGU tassen zijn voorzien van het KLICKfix module systeem. Deze tassen zijn zeer stabiel op de drager te bevestigen; beide haken kunnen afzonderlijk ingesteld worden. De rail zit op gelijke hoogte met de drager, zodat gemakkelijk een tent of slaapzak bovenop de drager meegenomen kan worden. Er kan een draagriem aan de ogen worden bevestigd. De knoppen zijn in hoogte verstelbaar en kunnen afgesteld worden op de diameter van de bagagedrager.  Het hoogwaardige systeem is solide en robuust door het aluminium profiel en door middel van het koord worden de haken eenvoudig vergrendeld en ontgrendeld.

Dealers


Anderen bekeken ook:

KLICKfix

Bevat de naam van de tas de toevoeging KF? Dan is deze tas uitgevoerd met het handige KLICKfix systeem, voor een stevige en rammelvrije bevestiging. Met één druk op de knop is de tas weer los! Stuurtassen worden geleverd exclusief stuurhouder CC-100.
×

Waterproof

×

Waterproof

×