Werken bij

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een carrière bij AGU! Wij zijn regelmatig op zoek naar gepassioneerde professionals met liefde voor fietsen.

 

Openstaande vacatures

 Accountmanager

• Senior Business Controller

Logistiek medewerker

Stage vacatures

 Stagiair(e) product design

• Stagiair(e) grafische vormgeving


vacature senior business controller

SENIOR BUSINESS CONTROLLER

Ben jij een ervaren Business Controller die graag vanuit een financieel strategisch perspectief meedenkt en als sparringpartner van directie fungeert? Dit is je kans om in een organisatie te werken die in ontwikkeling is. Je zult de ruimte krijgen om je kennis toe te passen en de control functie binnen het concern verder te professionaliseren. Heb je affiniteit met de sportbranche en ben jij op zoek naar een baan waarin jij een aantoonbare bijdrage kan leveren aan de besturing en beheersing van de organisatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Senior Business Controller ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van budget planning, management accounting, rapportages, analyses en prognoses. Je ondersteunt het management in het berekenen en doorrekenen van voorgenomen besluiten. Je beoordeelt beleidsvoornemens en budgettaire gevolgen binnen de begroting. Je ondersteunt de financiële administratie in het opstellen van de jaarrekening, analyseert en rapporteert bedrijfseconomische informatie.

Als Senior Business Controller voldoe je aan de volgende eisen:

• Afgeronde master opleiding richting bedrijfseconomie / bedrijfsadministratie;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur aangevuld met specifieke opleidingen;
• Goede kennis van procesmanagement en projectmanagement;
• Goede sociale vaardigheden;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Francien van der Meer, HR Manager AGU Holding. Mail: werkenbij@agu.nl


Accountmanager AGU

ACCOUNTMANAGER

Are you born for B2B sales? Brings closing deals a smile on your face? Are you eager to build brands and prove your added value to your customers? Does improving results drive you?

Join our team!

We are searching for a result driven account manager to further strengthen our market in Denmark. As account manager withAGU you’re responsible for growing the AGU brand in the Danish market through close cooperation with the established local quality dealer network. After thorough analysis you put together account plans and translate these into commercial initiatives. You collect leads and put together acquisition plans. You’re highly motivated to achieve targets and objectives. In close cooperation with your teammates you try to achieve the highest possible appreciation from your partners.

Your profile:

- Experienced in B2B sales
- Entrepreneurs mindset
- Getting things done
- Self-employed and proactive
- Full professional proficiency in English, Danish
- Professional working proficiency in German (preferred)


Does this profile tick all your boxes? Then you should get in touch with us:

Mrs F. van der Meer, HR Manager AGU Holding – werkenbij@agu.nl


Stagiar product design AGU

STAGIAIR(E) PRODUCT DESIGN

Dit is je kans voor een prachtige product design en ontwikkeling stage bij het productmanagementteam van AGU. Binnen de afdeling productmanagement ontwikkelen we fietskleding, sportkleding, regenkleding en fiets accessoires. Maar los van de eigen producten onder de naam AGU en het zustermerk Cordo verzorgt AGU BV de distributie van fietsartikelen, dikwijls op exclusieve basis. AGU BV levert vrijwel alles wat in een fietsenwinkel te koop is, behalve de complete fiets.

STAGIAIR(E) PRODUCT DESIGN

Wij zijn op zoek naar een Stagiair(e) Product Design met een passie voor sport en fashion die oog heeft voor detail, innovatie en kwaliteit. Je bent een technische expert met een moderne visie op ontwerp en creatie. Je denkt mee over de kleuren en prints van nieuwe collecties. Je kunt basismodellen opzetten en tekenen, maar ook collectietekeningen aanpassen. Het doormeten van samples en het voorbereiden, meekijken en tekeningen maken naar aanleiding van de doorpas behoort onder andere ook tot je takenpakket. Je werkt mee aan het updaten van collectieborden, maken van collectie overzichten en het maken van kleurkaarten. Kortom een veelzijdige rol waarin jij je creativiteit volledig kwijt kunt.

Profiel

- Je volgt een HBO opleiding in de richting van Fashion & Design
- Je hebt ervaring met digitale tekenprogramma's zoals: Photoshop en Illustrator
- Je hebt ervaring met Excel
- Je kunt zelfstandig  maar ook goed in teamverband werken
- Je bent een aanpakker, hebt een hands-on- mentaliteit, bent leergierig en in staat om creatieve nieuwe ideeën in te brengen en om te zetten naar de praktijk.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en professionele stage omgeving met goede begeleiding. De exacte invulling van de stage bepalen we altijd in samenspraak met jou. Herken je jezelf in het profiel? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar Francien van der Meer via: werkenbij@agu.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Haitske van Mechelen, Senior Productmanager Textiel, h.mechelen@agu.nlStagiair grafische vormgeving AGU

STAGIAIR(E) GRAFISCHE VORMGEVING

AGU is meer dan het merk AGU alleen. Los van de eigen producten onder de naam AGU en het zustermerk Cordo verzorgt AGU BV de distributie van fietsartikelen, dikwijls op exclusieve basis. AGU BV levert vrijwel alles wat in een fietsenwinkel te koop is, behalve de complete fiets. Bij AGU draait alles om fietsen. Dat zie je niet alleen terug in de producten die we ontwikkelen en leveren, maar ook in de sponsoring van grote fietsevenementen en deelname van AGU teams tijdens deze evenementen. Ook fietsen veel collega’s samen tijdens de maandelijkse AGU Ride.

Heb jij een passie voor design & fietsen? Dit is je kans voor een prachtige stage bij het marketing team van AGU. Wij hebben plek voor een:

STAGIAIR(E) GRAFISCHE VORMGEVING

Je werkt mee aan de visuele identiteit van AGU. Dit doe je door de AGU stijl tot leven te brengen in jouw designs. Je ontwerpt communicatie uitingen van AGU. Van advertenties, banners en brochures tot productverpakkingen. Ook krijg je de kans om aan fietskleding designs te werken. Je werkt samen met je collega grafisch vormgevers, marketing afdeling en product managers.

Profiel

- Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van Grafische Vormgeving
- Je hebt ervaring met programma's als Photoshop, Indesign, Illustrator
- Je hebt een passie voor design & fietsen
- Je bent zelfstandig, toont ownership, maar werkt ook goed in teamverband
- Je bent een aanpakker, hebt een hands-on- mentaliteit, bent leergierig en in staat om nieuwe ideeën in te brengen en om te zetten naar de praktijk.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en professionele stage omgeving met goede begeleiding. De exacte invulling van de stage bepalen we altijd in samenspraak met jou. Herken je jezelf in het profiel? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV met motivatie naar Francien van der Meer via:werkenbij@agu.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte Heijnis, Marketing Manager, l.heijnis@agu.nl


logistiek medewerker AGU

LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de fietsbranche? Houd je van afwisselende werkzaamheden, heb je kennis van logistiek en heb je een affiniteit met sport? Perfect! Maar als je niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als logistiek medewerker krijg je te maken met verschillende werkzaamheden zoals: het verzamelen en inpakken van orders, bijvullen van voorraden en daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn goed georganiseerd is en blijft. De werktijden zijn van 13:45 tot 21:30 uur.

Wat wij bieden:
• Je doet ervaring op in de logistiek bij een bekend Nederlands bedrijf.
• Je gaat werken in een jong en gezellig team met een goede werksfeer.
• Je ontvangt een marktconform salaris per uur.
• Je krijgt korting op al onze producten.

Wat wij vragen:
• Geen minimale opleiding vereist.
• Geen minimale werkervaring vereist.
• Je bent woonachtig in Alkmaar of de directe omgeving.
• Je bent fysiek fit en houdt van aanpoten!
• Je bent minimaal drie dagen per week (maandag t/m vrijdag) beschikbaar.

Heb je interesse, reageer dan snel en stuur je motivatie en CV naar de afdeling Human Resources, ter attentie van F. van der Meer, werkenbij@agu.nl.


To Top