Aero Fietsshirt Premium Dames

Slechts € 130,00
Incl. BTW
Ademend
Isolerend
  • Materiaal: Polyester/Elasthan Timewarp
  • Time-Out mesh rugpand
  • Laser finished mouw einde met siliconen gripper
  • Ontworpen en getest in de Windtunnel
  • Diep uitgesneden kraag
  • YKK rits over hele lengte
  • 3 achterzakken
Aero Fietsshirt Premium Dames
Slechts € 130,00
Fietskleding moet als een tweede huid zitten en snel zijn. Het doet mij goed dat er zo veel mensen specifiek mee bezig zijn. Als ik zeg dat naar mijn idee iets sneller is dan wordt dat meteen getest.
Dylan Groenewegen
Beschrijving

Dit is het allersnelste fietsshirt dat AGU maakt. Speciaal ontwikkeld voor Team Jumbo-Visma en beschikbaar voor iedere renster. Het enige verschil met de team kleding is het design. De Premium Aero jersey maakt gebruik van aerodynamische technologie die zich keer op keer in de windtunnel en tijdens koersen heeft bewezen. De gebruikte stoffen hebben temperatuur regulerende eigenschappen, waardoor er zo min mogelijk energie verloren gaat aan de koeling van het lichaam. Zeer dunne mesh panelen op de achterzijde van het shirt zorgen voor extra koeling in het heetst van de strijd. Gemaakt voor iedere renster die haar prestaties serieus neemt.

Strak design

De Aero jersey valt als een tweede huid om het lichaam door de slim fit pasvorm. De extra lage kraag zorgt ervoor dat de luchtweerstand tot een minimum beperkt is. De aerodynamische eigenschappen van het fietsshirt zijn in de windtunnel getest en geoptimaliseerd. Om tot het beste resultaat te komen zijn de naden weggewerkt. Aan de onderzijde van het shirt zorgen siliconen grippers ervoor dat het shirt niet verschuift tijdens het fietsen.

Koelende eigenschappen

Dit fietsshirt is zo ontworpen dat het een lichtgewicht en technisch hoogstaand product vormt. De gebruikte stoffen zijn dun. Op de achterzijde en onderzijde van de mouwen is gebruikt gemaakt van mesh stof, met de herkenbare ‘gaatjes’ structuur. Lichaamswarmte wordt hierdoor extra snel afgevoerd. Daarnaast is het Aero shirt voorzien van een Smart Temp coating, dat de lichaamstemperatuur helpt te reguleren.

Innovatie AGU x Team Jumbo-Visma: Smart Temp voor optimale temperatuur regulatie

Wanneer je volle bak rijdt, produceert je lichaam een enorme hoeveelheid warmte. Van iedere 100 kilojoules energie die je verbrandt, wordt slechts 20-25 kilojoules overgebracht op je trappers. De rest is warmte. Als die warmte niet weg kan, raakt je lichaam oververhit waardoor je minder gaat presteren. Kleding die helpt je lichaamstemperatuur te reguleren is essentieel, vooral op hete zomerdagen in de bergen. De renners van Team Jumbo-Visma weten dat maar al te goed. Als oplossing voor dit probleem is de stof van de teamshirts behandeld met Smart Temp. Deze hoogwaardige coating reduceert, geactiveerd door lichaamswarmte, de temperatuur met wel 2,5 graden ten opzichte van traditionele materialen. Maar dat is niet het enige voordeel, andersom werkt het ook. Als het lichaam genoeg is afgekoeld stopt de verkoelende werking en zorgt Smart Temp er juist voor dat het lichaam zo een optimale temperatuur behoudt. De Premium Aero Jersey maakt gebruik van deze Smart Temp behandeling, die op deze manier voor iedere renster beschikbaar is.

Details

Siliconen grippers aan de onderkant van het shirt

Mesh paneel aan de achterkant van het shirt

Mesh aan de voorkant van de mouw

Team Jumbo-Visma

Ontwikkeld met Team Jumbo-Visma

Windtunnel Tested

Windtunnel Tested

Fit

Slim

Slim fit

Het is ontworpen om dicht op de huid te vallen en gesneden voor een actieve race-houding op de fiets

Ons model is 174cm lang, weegt 63kg en draagt maat S
Aero Fietsshirt Premium Dames fit example Aero Fietsshirt Premium Dames fit example

MAATTABEL DAMES

Vraag je je af welke maat je moet bestellen? Maak dan gebruik van onze maattabel. Deze geeft je een indicatie van de maat die je nodig hebt.

  VROUW XS S M L XL XXL
A Borst <85 85-88 89-92 93-96 97-100 > 100
B Middel <69 69-72 73-76 77-80 81-84 > 84
C Heupen <93 93-96 97-100 101-104 105-108 > 108

A - BORST

Meet de totale omvang op het punt waar je borst het grootst is.

B - MIDDEL

Meet de totale omvang op het punt waar je middel het smalst is.

C - HEUPEN

Meet de totale omvang op het punt waar je heup het grootst is.

Meer informatie

Meer informatie
Commerciële Kleur Black
Product Fietsshirt
Collectie Premium
Artikel Nummer 44303900-000-02, 44303900-000-03, 44303900-000-04, 44303900-000-05, 44303900-000-06, 44303900-000-07
Geslacht Dames
Seizoen Zomer

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd