0

Regenpak agu

Vroeg in de ochtend wakker worden, de regen op je raam horen tikken en weten dat het weer zo’n dag is dat je met je regenpak aan naar je school of werk moet. In deze herfst- en wintermaanden zal dat nog wel vaker gaan gebeuren. Gelukkig heeft AGU regenpakken die je droog houden. Maar ook in alle veiligheid en comfort naar je bestemming laat fietsen. Het ontstaan van deze pakken begon een lange tijd terug.

Waar begon het?
Maar liefst 41 jaar geleden begonnen we met het maken van regenpakken door mee te doen aan een wedstrijd. Volgens het ministerie van Verkeer en Waterstaat ontwierp AGU het beste regenpak van Nederland. Het pak werd gelijk door bijna heel Europa verkocht en er gingen ongeveer een miljoen pakken over de toonbank. Dit was natuurlijk een enorm succes, vooral als een bedrijf net begint met regenpakken.

Een paar jaar later ontwierp AGU een regenjas waar gemakkelijk mee te fietsen is. Eigenlijk was dit alleen bedoeld voor een groep verpleegsters uit het Gooi, maar ook andere dames wilden de jas en de verkoop ging wederom erg goed. Nadat ook deze jas in de smaak viel, werd een aantal jaar later bovendien de uniseks Trenchcoat gemaakt.

Nu waren de successen van vroeger natuurlijk wel mooi, alleen moest dit nog wel worden voortgezet. In de jaren erna ging AGU op dezelfde voet door, alleen moest de uitstraling iets moderner worden. Want zeg nou zelf, wie gaat er nu nog naar buiten in een regenpak die er uit ziet alsof hij 40 jaar geleden is gemaakt.

Van alle markten thuis
Op alle vlakken probeert AGU rekening te houden met mensen die een regenpak willen kopen. Zo willen we voor iedereen betrouwbaar, functioneel, eigentijds en stijlvolle kleding ontwerpen. Ook is er een eigen technologie bedacht, de Poray 5000, 10000 en premium. Minuscule poriën zorgen bij deze technologie voor goed ademende kleding. Hoe hoger het getal, hoe meer de jas ademt, met als best ademende jas de premium. Hierdoor blijf je niet alleen van buiten maar ook van binnen droog. Dat voorkomt weer dat je onder het zweet op je bestemming aan komt.

Zelf nog op zoek?
Mocht je ook nog regenkleding nodig hebben die aan deze eigenschappen voldoet, dan kan je dit gemakkelijk in onze webshop bestellen. Alle regenkleding is los van elkaar te bestellen. En bestel je deze regenpakken, regenjassen, regenbroeken en poncho’s voor 18:00, dan zijn ze de volgende dag zelfs al in huis. Hierdoor kan je de volgende dag misschien nog net de regenbuien trotseren met je nieuwe kleding.

Laat een bericht achter

Reactie achterlaten

Je emailadres wordt niet publiekelijk weergegeven