1

Deelnemen aan de AGU EPE heeft iets heroïsch. Kou, harde tegenwind en mul zand, je trotseert het allemaal. Het is een strijd tegen de elementen, waarin je niet alleen de elementen, maar vooral jezelf overwint. Het blijkt dat je onder deze omstandigheden het beste uit jezelf haalt en zelfs nog meer. Je kunt dat beetje extra geven, waarvan je niet wist dat je het in je had!

Bij AGU houden we van dat gevoel, het beste uit jezelf halen om zo een persoonlijke prestatie te leveren waar je met trots op kunt terugkijken. Daarom zijn we er bij AGU ook heel erg trots op dat we hoofdsponsor zijn van dit mooie evenement. Niet voor niets staan de collega’s, maar ook onze klanten elk jaar weer te dringen om een plaats in een van de AGU bedrijventeams. Er wordt naar toe geleefd en de weken voor de race is er al een interne competitie onder de collega’s. Ook dit jaar gaan de deelnemers weer een topprestatie leveren, ieder op zijn eigen niveau.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom kun je vrijdagavond voorafgaand aan de race al terecht in de sporthal De Watertoren. Niet alleen om je startbewijs op te halen, maar ook voor de laatste tips van de strandspecialisten en het laatste nieuws omtrent de omstandigheden van de dag erna.

Jouw strijd tegen de elementen wordt ook vastgelegd in een persoonlijke video, zodat je later samen met vrienden en familie kunt nagenieten van je prestatie. Overigens kunnen de thuisblijvers de wedstrijd volgen via de livestream op aguegmondpieregmond.nl.

In dit online magazine vind je alle informatie voor jou als deelnemer. AGU wenst iedereen een mooie race en zijn eigen persoonlijke heroïsche strijd toe!

Laat een bericht achter

Gereviewd door Martijn

posted on Aug 02, 2017
Dit jaar maar eens echt trainen om mee te doen!

Reactie achterlaten

Je emailadres wordt niet publiekelijk weergegeven