WE RIDE THE NIGHT

Hoe zichtbaar ben jij?

HiVis fietskleding voor maximale zichtbaarheid

De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter. Dit weerhoudt je er niet van om op de fiets te springen, voor woon-werkverkeer, gewoon voor een mooi herfstrondje of stevige training. Heerlijk om dit het hele jaar vast te houden, maar voel jij je wel veilig? AGU zorgt ervoor dat je deze donkere dagen toch veilig onderweg bent.

Een disclaimer; je fiets verlichting is de basis, maar bij AGU hebben we producten die je extra zekerheid geven in het donker. In onze Essential HiVis lijn zitten reflecterende producten die je zichtbaarheid vergroten wanneer er straat-, auto- of fietsverlichting op schijnt.

LOOK AT ME!

Fietstassen degelijk? Met onze nieuwe lijn is die term meteen verdwenen. Met het KLICKfix systeem kan je de tas gemakkelijk van je fiets afhalen en door de extra meegeleverde schouderriem maak je van deze fietstas een handige schoudertas. De tas die straalt door zijn opvallende en stoere HiVis print. Deze reflecterende print zorgt ervoor dat jij extra veilig op de fiets onderweg bent. Ideaal voor woon- werkverkeer, of als je voor een boodschap in het donker weg moet.

  • De HiVis tas is enkel en in dubbele versie verkrijgbaar
  • De HiVis dubbele tas

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Binnen onze Essential HiVis collectie zijn meerdere producten en accessoires die ervoor zorgen dat jij het meest opvalt op de racefiets. Je bent 360° zichtbaar door de reflecterende prints. De kleding is comfortabel en geeft je een veilig gevoel tijdens de donkere dagen. Bijvoorbeeld een warme bodywarmer voor heren, een dames waterdicht jack, overschoenen en reflecterende handschoenen. Stel nu een set samen met de essentiële producten van de AGU Essential HiVis collectie.

HiVis fietskleding met zeer goed zichtbaarheid

#EVERYDAYRIDING

To Top