0

win een beachclinicAGU is vanaf komend strandseizoen mede-hoofdsponsor en kledingleverancier van Strandteam Imming-AGU. We gaan nauw samenwerken in de doorontwikkeling van de kledinglijnen.

Om dit te vieren, kun je een beachclinic voor 10 personen winnen bij een AGU-Teamwear bestelling. Doe jij in september een teamwear-bestelling? Dan ding je automatisch mee, want uit alle bestellingen in deze maand loten wij een winnaar, die begin oktober 2017 via e-mail van ons bericht krijgt.

Als je op zoek bent naar betaalbare en kwalitief goede, unieke teamkleding, dan kun je op www.agufietskleding.nl voorbeelden zien, levertijden bekijken, prijzen bekijken en een offerte opvragen. Teamkleding is bij AGU al mogelijk vanaf 3 shirts.

Wat kun je verwachten van de beachclinic? Strandteam Imming-AGU opereert op het hoogtste niveau en kan jou en je teamgenoten dus als geen ander alle ins en outs leren over mountainbike racen op het strand. Dit is echt een aparte dicipline binnen het sportief fietsen. Je kunt alle omstandigheden tegenkomen. Harde wind, opstuivend zand, regen, hagel, sneeuw of juist een felle zon. De clinic wordt op het fraaie strand van Egmond aan Zee gegeven, de datum uiteraard in overleg.

Met de beachclinic van Strandteam Imming-AGU ben je perfect voorbereid op bijvoorbeeld de strandrace AGU-Egmond-Pier-Egmond, waarvan de 20e editie op zaterdag 13 januari 2018 plaatsvindt.

Mocht jij de gelukkige winnaar zijn van de beachclinic, dan verwachten we wel dat jij en je teamgenoten over een eigen, geschikte fiets beschikken. Een mountainbike, maakt niet uit hoe oud, is ideaal. Ook gaan we ervan uit dat je over geschikte fietskleding (je AGU teamkleding?) beschikt en zo verstandig bent om een helm op te zetten.

Lijkt het jou leuk om kans te maken op deze beachclinic? Vraag dan snel een offerte aan op www.agufietskleding.nl. Meer informatie en alle voorwaarden over de actie vind je hier.

Laat een bericht achter

Reactie achterlaten

Je emailadres wordt niet publiekelijk weergegeven