Clean Enkele Fietstas Shelter Large

Slechts € 60,00
Incl. BTW
  • 100% Waterdicht gerecycled polyester
  • Lichtgewicht
  • 3M Reflectie
  • Bevestiging d.m.v. KLICKfix Module Rail en verstelbare haak
  • Afneembare schouderriem
  • Binnenvak t.b.v. 14 inch laptop
Clean Enkele Fietstas Shelter Large
Slechts € 60,00
Beschrijving

De gloednieuwe Shelter Clean fietstas verhoogt de lat voor waterdichte fietstassen. Met een inhoud van 21 liter is het met recht een betrouwbare metgezel voor elke commuter. Uitgevoerd in 100% waterdichte stoffen, met getapete naden om lekken door de naden van de tas te voorkomen en een rolltop sluiting om water te allen tijde buiten te houden. De binnenzijde bevat een laptop compartiment en met de afneembare schouderband draag je de tas makkelijk mee van de fiets af. Aan de buitenzijde van de tas zit een reflecterend AGU logo voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. De Shelter Clean is beschikbaar in zwart en grijs melange en zal je gedurende vele jaren op de fiets vergezellen. Dag in, dag uit.

Bevestiging en uitbreiding van de fietstas

De Shelter Clean waterproof fietstas kan zowel op een voor- als achter drager gemonteerd worden door middel van de KLICKfix Module Rail en verstelbare haak. Dit vormt een solide bevestiging aan de fiets die rammelen of slingeren tegengaat. Aan de binnenzijde heeft de tas een gevoerd laptop compartiment.

Milieu bewust

Deze fietstas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en valt hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. AGU streeft naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.

Waterproof

Waterproof
Materiaal voorkomt binnendringen van water

GreenSphere

Greensphere
Gemaakt van eco vriendelijke en gerecyclede materialen

Gebruik

Clean Enkele Fietstas Shelter Large fit example Clean Enkele Fietstas Shelter Large fit example Clean Enkele Fietstas Shelter Large fit example

Meer informatie

Meer informatie
ProductEnkele Fietstas
CollectieShelter
Artikel Nummer41120603-000, 41120603-007, 41120603-002, 41120603-019
Bevestiging FietstasKLICKfix Module Rail
Inhoud Fietstas (liter)21
Maximale Belasting Fietstas7
Gewicht Product1100
Afmetingen Product32 x 43 x 15
Waterproof J/NJa

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd