collectie-premium

Wat gebeurt er als je ontwerpers de vrije hand geeft in het ontwerpen van een collectie? Wanneer alles mogelijk is, er geen concessies gedaan worden en er alleen gekozen wordt voor de allerbeste materialen en meest geavanceerde technische producten? Met dit uitgangspunt is onze Premium collectie ontstaan. Na uitvoerig experimenteren en testen zijn we erin geslaagd een geweven, elastische stof te ontwikkelen voor een optimale pasvorm.

De geweven Italiaanse stof is stretchy, lichtgewicht en waterafstotend zonder aan ademend vermogen in te leveren. De Premium collectie is qua snit ontwikkeld met een voorgevormde fit op de fietshouding voor een comfortabele ‘racehouding’.

In combinatie met een laag gewicht, minder stiknaden, technische lasercut, ventilatieopeningen en het gebruik van de beste zemen biedt de Premium collectie daarmee de perfecte outfit voor de meest veeleisende fietser. De collectie bevat bovendien producten die qua pasvorm specifiek ontworpen zijn voor vrouwen. De Premium lijn is speciaal ontwikkeld voor renners die gaan voor hoogwaardig design en de allerbeste materialen.


To Top