TEAMWEAR

AGU Teamwear biedt een brede range van aanpasbare productlijnen voor fietsen (wielrennen, mountainbiken, strandracen), schaatsen, hardlopen en triathlon.

Met elke productlijn ben je verzekerd van kwaliteit en comfort. Daarnaast is een productlijn ontworpen om jouw team onder alle omstandigheden, optimaal te ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Kies de productlijn die past bij wat jouw team zoekt, pas het ontwerp aan en voor je het weet sta je met jouw team in je unieke Teamkit!

FIETSEN - PRODUCTLIJNEN

Speciaal voor het wielrennen hebben we verschillende lijnen ontworpen die de perfecte fit voor jouw team garanderen. Je kan kiezen uit de Premium-, Elite-, Pro-, Performance-, en Exclusive lijn. Voor grotere events beschikken we over de special Event lijn. Alle productlijnen zijn zowel beschikbaar voor mannen als vrouwen.

PREMIUM

De Premium lijn is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Team Jumbo Visma. Samen met dit succesvolle World Tour-team hebben we een innovatieve, aerodynamische lijn neergezet van zeer hoge kwaliteit. Elk item is ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor de beste performance in elke situatie. Denk aan trainen in koude omstandigheden, racen in de hitte of rijden door zware regenbuien.

ELITE

De Elite lijn is ontworpen voor en door professionals. Onze specialisten hebben met succes een lijn ontwikkeld die voldoet aan alle eisen van de ambitieuze (professionele) fietser. Vanwege het unieke body-fit principe zijn aerodynamica en thermo-regulering geoptimaliseerd zonder enige concessie te doen aan comfort. De producten van de Elite lijn zien er strak uit, zijn aero fit en volledig op maat aan te passen.

PRO

De Pro lijn wordt gekarakteriseerd door het gebruik van speciale Italiaanse stoffen, met hoogwaardige afwerking en kenmerkende details. Een echte mooie lijn speciaal ontworpen voor (professionele) fietsers die houden van onderscheidende producten. Alle producten zijn volledig aan te passen en kunnen worden bedrukt voor levering.

PERFORMANCE

De performance lijn wordt gekarakteriseerd door een zeer sportieve look. De toepassing van het body-fit principe zorgt voor een zeer strakke fit en aerodynamisch draagcomfort. De high-end stoffen die zijn gebruikt bij de productie van deze collectie, zijn niet alleen aerodynamisch en comfortabel, ze zijn ook duurzaam en gemaakt voor intensief gebruik. De Performance lijn is ideaal voor de veeleisende en de recreatieve fietser en is volledig op maat aan te passen.

EXCLUSIVE

Al decennialang ondersteunt AGU professionele atleten. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om de Exclusive lijn te ontwikkelen. High-end, praktische toepassingen. De laatste materialen en moderne productietechnieken maken een continue proces van productinnovatie mogelijk, gewaardeerd door professionele atleten. De Exclusive lijn wordt gekarakteriseerd door aerodynamica, thermo regulering, lichaamsondersteuning en compressie.

ELITE

AGU heeft een lijn gecreëerd voor de productie van grote hoeveelheden high-end producten. Dit is ideaal voor bepaalde events of bedrijven die de wens hebben om onderscheidend te zijn met herkenbare fietskleding. Kwaliteit van materiaal en design zijn gegarandeerd en de levertijden zijn betrouwbaar. Kies voor een brand experience, een extraordinaire presentatie met behoud van kwaliteit en comfort.

Bij AGU hebben we een speciaal team om al je vragen rondom teamwear te beantwoorden. Samen met jou maken we een offerte op maat. Vul onderstaand formulier dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Wil je direct iemand spreken bel dan 085 484 47 25.