Fietshelm heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietshelmen heren

Op zoek naar een goede fietshelm voor heren? Op onze website vind je fietshelmen in alle soorten en maten. Van mountainbikehelm tot e-bike helm en natuurlijk ook de perfecte wielrenhelm voor heren. Al onze heren fietshelmen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Ze zijn lichtgewicht, goed ventilerend en voorzien van een strak design. Bekijk al onze fietshelmen voor heren en bestel jouw favoriete exemplaar direct online.

Wielrenhelm voor heren die van snelheid houden

Een fietshelm voor heren kan het verschil maken tussen leven of dood. Het dragen van een goede helm verkleint de kans op ernstig hoofdletsel bij een ongeluk met wel 65%. Een wielrenhelm voor heren moet dus optimale bescherming bieden, maar mag je ook niet in de weg zitten bij het bereiken van hoge snelheden. Daarom zijn onze wielrenhelmen aerodynamisch en gemaakt volgens het inmold principe. De harde buitenschaal van de helmen is met het EPS-binnenwerk versmolten. Met als resultaat: een wielrenhelm voor heren die veilig, stevig én licht is. Ook is ieder ontwerp voorzien van handige details. Zoals een antibacteriële padding tegen nare luchtjes van het zweten. En bijvoorbeeld reflecterende elementen, waardoor je nog beter zichtbaar bent in het donker.  

Nog meer fietshelmen voor heren

Naast de perfecte wielrenhelm voor heren, vind je in ons assortiment ook mountainbikehelmen, e-bike helmen en urban fietshelmen voor het dagelijks verkeer. Een mountainbike helm herken je veelal aan het vizier. Dit beschermt je je gezicht en ogen tegen zonlicht, regen, sneeuw en opspattend modder. Maar ook tegen bijvoorbeeld uitstekende takken en struikgewas waar je voorbij raast. E-bike en pedelec fietshelmen voor heren zijn speciaal gemaakt om bescherming te bieden bij hoge snelheden. En de urban fietshelmen zijn gericht op gebruiksgemak en functionaliteit in de stad.   

Meer dan alleen wielrenhelmen voor heren

Als dé fietsspecialist van Nederland, kun jij bij ons niet enkel terecht voor heren fietshelmen. In ons assortiment vind je ook fietskleding voor heren. Van wielrenshirt tot bibshort. Zo kleed je je van top tot teen aan. Ben jij goed voorbereid op mindere weersomstandigheden? Onze regenkleding voor heren biedt uitkomst. Volledig afgestemd op alle wensen van fietsers, zodat je ook op een druilerige dag de deur uit kunt. Ook handig: onze fietstassen. Daarin neem je alles mee wat je onderweg nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een reparatiekit of een extra fietsjack voor als het wat kouder wordt. Wij hebben naast grote fietstassen ook kleine tasjes voor aan je stuur, frame of zadel.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.