Fietskleding voor jouw vereniging – TGV Goes

Fietskleding op maat voor TGV Goes

Ben je op zoek naar team kleding voor jouw wielrenvereniging? Of doe je met een groep mee doen aan een wielerronde? Hoe tof is het om met je hele vereniging er gesoigneerd bij te fietsen. Een eigen unieke fietsshirt is bij ons namelijk nog nooit zo eenvoudig en snel geweest! AGU ontwerpt en ontwikkelt een geheel unieke teamwear set in samenspraak met jouw wensen. Diverse kleuren, logo´s, teksten, foto en jullie sponsoren, zijn mogelijk. Lees in deze blog meer over onze ervaring en opties.

AGU fietskleding met feedback van de profs

AGU heeft een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van wielrenkleding. Verschillende ploegen en sporters, presterend op het hoogste niveau, hebben AGU producten met trots gedragen. Tegenwoordig levert AGU kleding aan meerdere wielerploegen, verenigingen en wielerevenementen op verschillende niveaus. Met het BEAT Cycling Club is in samenwerking met de baanploeg het snelste baansprintpak ontwikkeld. Door de korte lijntjes met de ploeg kan AGU alle feedback goed doorvoeren in de nieuwe collecties van de verschillende teamwear lijnen. We gaan voor het ontwikkelen van de beste en snelste pakken. Vanaf 1 januari 2019 is AGU weer actief op het aller hoogste niveau als kledingpartner van de JUMBO ploeg. We kijken er naar uit om onze teamwear kleding, met de feedback van de profs, steeds beter te maken.

Met elkaar op pad TGV Goes

Voor ieder niveau wielrenner

Bij het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van de verschillende teamwear productlijnen is er rekening gehouden met de uiteenlopende doelen en wensen van de verschillende sporters en disciplines. Pasvorm, comfort, temperatuur regulatie, aerodynamica, weersbestendigheid en duurzaamheid zijn hierin toonaangevend. Dit gecombineerd met onze pasvormen maakt AGU een merk die functionele wielerkleding ontwikkelt voor wielrenners, mountain- en beachbikers van ieder niveau. Dus wat jullie doel ook is, wij kunnen je de kleding leveren om deze doelen te realiseren.

Voorbeeld team kleding set

Fietskleding ontwerp van TGV Goes

Tourclub Goes Vooruit (TGV Goes) heeft dit jaar voor de derde keer hun set bij AGU besteld. Aan de linkerkant is het voorgestelde design te zien die door onze ontwerpers (Robzeggen?) is gemaakt. Wanneer het design is goedgekeurd gaat de kleding in de productie. Speciale ontwerpen hebben een minimale afname van 10 stuks en een levertijd van 10 weken.

Voor iedere vereniging en iedere wielrenner de perfecte match

Met de Teamwear collectie creëer je binnen enkele stappen een tenue met een geheel eigen uitstraling. Na een keuze te hebben gemaakt uit ons uitgebreide productassortiment, maken onze designers een ontwerpvoorstel op basis van jouw wensen. Natuurlijk kun je ook een eigen voorstel aanleveren. De teamwear collectie bestaat uit verschillende lijnen die nauw op elkaar aansluiten en voorzien in de behoefte van elke sporter. Alle producten binnen alle lijnen zijn volledig custom-made te produceren in het gewenste design. Zo hebben we een Pro line die gemaakt is van speciale Italiaanse stoffen met hoogwaardige afwerking. Deze lijn is speciaal voor de veeleisende (professionele) wielrenner. Maar daarnaast hebben we ook lijnen speciaal voor de sportieve, recreatieve en de veeleisende wielrenner. Voor de dames is er ook een speciale performance en recreatieve lijn ontwikkeld. Hierbij zorgt de toepassing van het bodyfit principe voor een nauwsluitende pasvorm en aerodynamische draagcomfort.

Fietskleding ontwerp van TGV Goes

Wat je doel ook is, we´ve got you covered! Wil jij meer informatie over AGU teamwear? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

T: +31 (0) 85 484 47 25
E: teamkleding@agu.nl

Foto’s van Leon van Bon
Ride van TGV Goes

To Top