per pagina

23 producten

per pagina

23 producten

Op de fiets blijven genieten van de herfstachtige of winterse landschappen? Met een winter fietsjack houd jij jezelf heerlijk warm. De perfecte bescherming tegen de kou en speciaal gemaakt voor fietsers die een actieve houding hebben op de fiets. Of je nu op zoek bent naar een body, een regenjas, windjack of een thermojack voor de grootste kou. Je vindt het ongetwijfeld in ons assortiment fietsjacks voor de winter. Bekijk de collectie wielerjacks voor de winter en spring goed voorbereid en comfortabel op de pedalen.

Wielerjack winter: van alle gemakken voorzien

De winter wielerjacks van AGU zijn speciaal gemaakt voor fietsers. Dat betekent dat je kunt rekenen op een optimaal draagcomfort en voldoende bewegingsvrijheid. Ook wanneer je goed en warm aangekleed bent. Onze fietsjacks voor de winter zijn gemaakt van winddichte en waterafstotende stoffen, bevatten voor de koudste dagen een thermolaag maar zijn tegelijkertijd goed ademend. Zo kun jij je lichaamswarmte tijdens de hoge inspanningen nog steeds goed kwijt. Daarnaast zijn onze wielerjacks voor de winter van handige details voorzien. Zoals reflecterende elementen en fluorescerende stoffen voor extra veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer. Maar bijvoorbeeld ook ingebouwde audio-ingangen met een rits, zodat je tijdens het fietsen naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Fietsjack winter voor heren en dames 

Op onze website vind je zowel winter fietsjacks voor heren als winter fietsjacks voor dames. Het verschil zit hem met name in de designs, kleuren en de pasvorm. Winter fietsjacks voor dames zijn voorzien van een smallere taille, zodat ze perfect aansluiten op het lichaam van een vrouw. Door de winter fietsjacks af te stemmen op de lichaamsbouw van beide seksen, voorkom je te wijde kleding die wappert in de wind en hoef je dus niet in te leveren op snelheid. In beide gevallen zijn er overigens diverse opties. Van regenjassen tot windjacks en van padded body’s tot thermojacks met warmtepanelen, die je op verschillende standen kunt instellen. Zo bieden wij voor elke gradatie koukleum wel een geschikt fietsjack voor de winter. 


Meer dan alleen een winter fietsjack 

Heb je jouw wielerjack voor de winter gevonden? Maak je outfit dan compleet met andere gear. Naast winter fietsjacks hebben wij bijvoorbeeld ook zeer comfortabele fietsbroeken voor de winter. Voorzien van speciale panelen die je huid beschermen voor wind en water. Ook fijn in aanvulling op jouw winter fietsjack: fietshandschoenen voor de winter. Daarmee voorkom je tintelende en gevoelloze vingers en houd je grip op je stuur. Extra handig: de meeste exemplaren zijn voorzien van touchpads op de toppen, zodat je nog steeds over touchscreen kunt vegen. Bijvoorbeeld om te navigeren, of om in noodgevallen snel te kunnen bellen. Wat je naast een winter wielerjack ook zeker niet mag onderschatten is het nut van speciale fietssokken voor de winter. Daarmee blijven je voeten heerlijk warm en houden zij kracht op de pedalen. 

 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.