FIETSSHIRTS HEREN

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Heren Fietsshirts Kopen?

Je wilt een heren fietsshirt kopen: bij ons vind je het meest uitgebreide assortiment. Bekijk onze collectie met fietsshirts voor heren, zowel met lange mouwen als met korte mouwen. Dus zoek je een T-shirt, een fietsondershirt of een complete fietskleding outfit van TJV? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende soorten en maten waar je uit kunt kiezen.

Waarom kiezen voor een fietsshirt voor heren bij AGU?

Van een essential shirt tot het team Jumbo-Visma wielrenshirt en alle andere items: wij hebben ze online voor je op voorraad. Bovendien gebruiken we de beste materialen, dus ben je goed bestand tegen alle weersomstandigheden. En bestel je het fietsshirt voor heren voor 18:00 uur online? Dan heb je jouw bestelling standaard de volgende dag in huis.


Het perfecte fietsshirt voor heren

Vind bij ons het perfecte fietsshirt voor heren. Kies bijvoorbeeld voor een wielershirt, of een van onze shirts voor al je MTB avonturen. Dankzij slim fit, regular fit en wide fit weet je zeker dat de pasvorm perfect zit. Bovendien kies je uit alle populaire kleuren zoals zwart, grijs, blauw, groen en bijvoorbeeld rood, beschikbaar in zowel effen dessins als meer opvallende patronen.

Fietsshirts voor heren met lange of korte mouwen

Bekijk online ons assortiment met herenshirts voor fietsers, zowel met korte als met lange mouwen. Draag de korte mouwen in de lente en de zomer, als de temperaturen dat toelaten. En kleed je lekker warm aan met lange mouwen in de herfst en de winter of bijvoorbeeld als het regent. Zo ben je altijd goed beschermd of profiteer je van fijne ventilatie om je koel te houden. 

Fietsshirts voor heren met ademende materialen

Het heren fietsshirt is bij ons standaard gemaakt van ademende materialen. Dat betekent dat de stof ventileert, terwijl deze je toch goed beschermt tegen vocht en vuil. Dus wil je in alle weersomstandigheden fietsen en het zo lang mogelijk comfortabel houden? Dat is precies waar onze shirts voor fietsers sterk in zijn. 

Onze collectie fietsshirts voor heren

Dankzij onze uitgebreide collectie met fietsshirts voor heren vind je altijd precies wat je zoekt. Bekijk de shirts voor op een racefiets en een MTB, net als een gravelfiets of gewoon een stadsfiets. Van lekker comfortabel tot heel sportief en alles er tussenin: dat is waar we sterk in zijn. Met onze shirts voor op de fiets nodigen we zoveel mogelijk mannen uit om er iedere dag op uit te trekken. 

AGU fietsshirts voor elk type rit

De shirts om te fietsen zijn daarom geschikt voor ieder type rit. Verbeter je persoonlijk record in een shirt dat jou stroomlijnt en dat elke vorm van extra weerstand voorkomt. Of zorg voor voldoende bewegingsvrijheid en comfort op een MTB, terwijl het shirt ervoor zorgt dat je niet te veel transpireert. Voor elk type fietser en voor iedere rit: je bestelt online het shirt waar jij naar op zoek bent.

Fietsshirts voor heren in verschillende maten

Het fietsshirt voor heren bestel je natuurlijk in alle verschillende maten die er beschikbaar zijn. Dus zoek je een  S, M, L, XL, XXL of XXXL? Je kunt de shirts zelfs bestellen tot en met 4XL. Daarnaast heb je bij onze onderkleding zelfs keuze uit extra tussenmaten, zoals M/L en XL/XXL. Dan weet je zeker dat het fietsondershirt jou precies past!

Kies voor kwaliteit en comfort met een fietsshirt voor heren van AGU

Wie kiest voor kwaliteit en comfort bestelt online bij AGU. Wij weten wat jij nodig hebt als je het liefst iedere dag op de fiets stapt, omdat we dat zelf ook doen. Bestel online jouw fietsshirt voor heren, dan gaan we daar vanuit onze eigen voorraad meteen voor je mee aan de slag. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.