Team Visma | Lease a Bike

per pagina

11 producten

per pagina

11 producten

Visma Lease a Bike fietskleding

Op zoek naar de echte Team Visma Lease a Bike wielerkleding? Dan ben je bij AGU op de juiste plek. Als officieel kleding partner van Visma Lease a Bike hebben wij zowel de replica’s in ons assortiment, als de echte premium producten. Van een Visma Lease a Bike helm tot Visma Lease a Bike sokken en natuurlijk het bekende Visma Lease a Bike shirt. Je vindt het allemaal op onze website, en nog veel meer! Bekijk de hele collectie en bestel de Visma Lease a Bike kleding die je nodig hebt direct online. Zo waan je je misschien morgen wel al een professionele wielrenner.

Visma Lease a Bike wielerkleding van de hoogste kwaliteit

Goede fietskleding kan het verschil maken tussen winst en verlies. Het helpt je lichaamstemperatuur te reguleren op zo’n manier dat je spieren warm blijven en zorgt er tegelijkertijd voor dat je transpiratievocht goed kunt afvoeren. Daarom is de Visma Lease a Bike wielerkleding gemaakt van hoogwaardige materialen, die sneldrogend en goed ademend zijn. Zijn de fietsbroeken voorzien van de beste zemen, zodat je het uren volhoudt op je zadel. En is er overal aan gedacht: van siliconen grippers onderaan je broekspijp en mouw, voor de perfecte pasvorm. Tot ingebouwde zakken waardoor je genoeg ruimte hebt om je mobiel, snacks of pinpas mee te nemen tijdens je rit.

Visma Lease a Bike shirt, helm of sokken: het kan allemaal

Of je nu op zoek bent naar een Visma Lease a Bike shirt, broek of cap, de wielerkleding voor mannen, vrouwen of kinderen: bij AGU vind je het allemaal. Je kunt je outfit hier helemaal compleet maken. Van het fietsshirt tot de sokken. Maar ook met snapbacks, mutsen en body’s. En wat dacht je van de Premium Visma Lease a Bike fietsbril, thermojacks, -shirts, arm- en beenstukken? Of de handschoenen om ook bij zweterig weer grip te houden op je stuur? We hebben zelfs de casual Visma kleding met tal van leuke shirts die je ook op een doordeweekse dag kunt dragen.

Verschil replica en premium kit Visma Lease a Bike

In ons assortiment Visma Lease a Bike-kleding vind je zowel premium items als officiële replica’s. Met de replica’s fiets je in de kleding met exact hetzelfde design als de renners van Visma Lease a Bike. En met de premium items van de Visma Lease a Bike-wielerkleding ervaar je dezelfde kwaliteit als de Nederlandse profrenners. Met kleding die nóg lichter, comfortabeler, beter ademend en aerodynamisch is. En wij kunnen het weten, want wij hebben de premium Visma Lease a Bike-wielerkleding in samenwerking met de renners tot in de puntjes geperfectioneerd. Elke naad, elk stiksel en tot in elke vezel zijn deze items geoptimaliseerd.

Premium wielerkleding Visma Lease a Bike uitgebreid getest

We hebben de pakken uitgebreid getest, in onder andere een windtunnel. Op basis van die bevindingen hebben we de Visma Lease a Bike-kleding doorontwikkeld en technologieën toegepast om de aerodynamica te optimaliseren. En ervoor te zorgen dat elk Visma Lease a Bike shirt, elke fietsbroek, helm of sok bijdraagt aan het rijden van de beste tijd. Alles moet goed zitten, strak als een tweede huid. Met als resultaat: flink minder luchtweerstand en tot 1,3% tijdwinst ten opzichte van de oudere pakken. Niet zo gek dus dat de Visma Lease a Bike-renners de Vuelta, Giro en Tour de France in een seizoen op hun naam hebben geschreven.

Visma Lease a Bike-kleding voor elk seizoen

Visma Lease a Bike-kleding is er voor elk seizoen en ieder weertype. In onze collectie ‘We ride the rain’ vind je waterdichte en -afstotende fietskleding die je warm en droog houdt tijdens het natte seizoen. ‘We ride the heat’ bevat de kleding die je lichaam effectief laat afkoelen, zodat je ook in de zomer hoge prestaties kunt leveren ondanks de hitte. De Visma Lease a Bike-wielerkleding in ‘We ride the cold’ helpt jou door de snijdende kou heen in de winter. En dan hebben we nog de ‘We ride the dark’-collectie, met opvallende materialen voor de donkere dagen. Zo kun je er het hele jaar op uit.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.