Dubbele fietstassen

Al jouw spullen eenvoudig meenemen op je fiets? Dat doe je met een dubbele fietstas. Handig voor je wekelijkse boodschappen, woon-werkverkeer en lange fietstochten waarbij je graag wat dingen meeneemt voor onderweg. Een jas, tas, wat te eten en te drinken. Met een dubbele fietstas is het geen enkel probleem. Op zoek naar een fietstas met dubbel zoveel opbergruimte? Bekijk ons aanbod waterafstotende en waterdichte dubbele fietstassen. En bestel je favoriete exemplaar direct online.

per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Dubbele fietstas in alle soorten en maten 

In ons assortiment vind je verschillende soorten dubbele fietstassen. Zo hebben we grijze en zwarte exemplaren, maar ook dubbele fietstassen met een leuke print en in felle kleuren. Verder kun je kiezen uit verschillende sluitmogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de dubbele fietstas met een roll-top opening of een fietstas met kliksluitingen. En ga jij dan voor een fietstas met een schouderband of hengsels die het eenvoudig maken om de tas overal mee naartoe te nemen? Of doe je het net zo lief zonder? Bij AGU heb je de keuze. 

Fietstas: dubbel én waterdicht

Al onze dubbele fietstassen zijn waterdicht of waterafstotend. Dat maakt ze uitermate geschikt voor fietstochten in Nederland. In deze fietstassen houd jij al je spullen droog tijdens een fikse regenbui. Bekijk de specificaties goed om te zien welke dubbele fietstas waterdicht is en welke enkel water afstoot. De waterdichte fietstassen zijn meer geschikt voor lange fietstochten door hevige regenbuien. De waterafstotende fietstassen lenen zich beter voor korte ritjes, zoals woon-werkverkeer en een kleine boodschap. Stem het materiaal dus af op jouw behoeftes.

Dubbele fietstas, van alle gemakken voorzien

Zoals je mag verwachten van dé fietsspecialist van Nederland, zijn onze dubbele fietstassen van alle gemakken voorzien. Denk daarbij aan een eenvoudig bevestigingssysteem met klitteband, straps, of bijvoorbeeld het KLICKfix systeem. Daarmee heb je de dubbele fietstas in een handomdraai op je bagagedrager geklikt en weer los. Zo neem je de tas overal mee naartoe. Verder kun je denken aan reflecterende elementen voor een betere zichtbaarheid en de mogelijkheid om een complementaire laptophoes toe te voegen. 

Meer dan alleen dubbele fietstassen

Niet alleen voor dubbele fietstassen kun je bij AGU terecht. We hebben een veel ruimer aanbod fietstassen in onze webshop. Heb je minder opbergruimte nodig, dan zijn enkele fietstassen misschien ook al goed genoeg voor je. We hebben ook speciale rugfietstassen en fietstassen voor op de e-bike, waarbij je vaak te maken hebt met een grotere bagagedrager, waar de accu onder zit. Los van fietstassen, vind je op onze website ook de ideale fietskleding. Zo bieden wij alles wat je nodig hebt voor meer fietsplezier op één plek.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.