REGENHOES FIETSTASSEN

per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Regenhoes voor fietstassen

Op zoek naar een waterdichte hoes voor je fietstassen? Dan ben je bij AGU aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zowel de ideale regenhoes voor je voortas, als de waterdichte hoes voor je achtertas. Met een regenhoes voor je fietstas geef je je spullen een droog en veilig onderkomen onderweg. Handig als je met de fiets naar werk gaat, boodschappen doet of op vakantie gaat. Zo hoef je na een stevige bui nooit meer met een kletsnatte fietstas naar binnen. Ontdek de mogelijkheden met regenhoezen voor fietstassen bij AGU en bestel je favoriete exemplaar direct online. 

Waterdichte hoes voor voor- en achtertassen

De waterdichte hoezen voor fietstassen van AGU zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en voorzien van getapete naden. Daardoor beschermen de regenhoezen je fietstas tegen water, modder én opspattend vuil. Ze zijn er bovendien in alle soorten en maten. In ons assortiment vind je waterdichte hoezen voor zowel voor- als achtertassen. Verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Of je nu een grote fietstas zoekt om je extra fietskleren en proviand in te bewaren. Of liever een compacte fietstas hebt aan je stuur. Met een regenhoes voor fietstassen van AGU neem jij je spullen altijd droog en veilig mee.

Een regenhoes voor fietstas met reflectie

De weersvoorspellingen worden steeds beter en met buienradar ga je vaak goed voorbereid op weg. Maar toch gebeurt het wel eens dat een regenbui je overvalt. Juist op die momenten wil je een regenhoes over je fietstas snel en eenvoudig kunnen bevestigen. Dat begrijpen wij. En dat is precies de reden dat al waterdichte hoezen voor fietstassen zijn voorzien van elastieken. Die trek je gemakkelijk om de tas heen. Bovendien vormen ze zich mooi naar het formaat van je fietstas. Ook fijn: sommige regenhoezen voor fietstassen zijn voorzien van fluorescerende print of led verlichting. Zo manoeuvreer jij zichtbaar door het verkeer en komen zowel jijzelf als jouw kostbare spullen veilig en droog op elke bestemming aan. 

Naast regenhoezen voor je fietstas vind je in ons assortiment ook fietskleding voor in de regen. Ga je op de fiets naar je werk? Kijk dan eens naar onze regenkleding collectie met een regenpak zorg jij dat je droog aankomt op je bestemming!

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.