Beschrijving

De H2O enkele fietstas is een stoere tas met een zeer waterafstotende buitenzijde met een afsluitbaar voorvakje en een uitneembare, waterdichte binnen voering. Uiteraard blijven hierdoor alle spullen in de fietstas droog. Een kleine regenbui is geen probleem voor deze tas. Na een flinke regenbui is de waterdichte binnen voering los te maken van de buitenzijde, zodat de buitenzijde sneller kan drogen. Dankzij deze constructie blijven alle spullen in de tas droog en kan je onbezorgd op pad zonder rekening te hoeven houden met veranderende weersomstandigheden. Het voordeel van deze constructie is dat er zo lusjes aan de buitenzijde van de tas zijn toegevoegd, waardoor je naar wens extra opbergruimte kan toevoegen. De H2O enkele fietstas is gemaakt van een kwaliteit gerecycled polyester en heeft een totale inhoud van 13 liter. Het totale gewicht is 570 gram. Handig is de bijgeleverde, afneembare schouderriem waardoor je de tas makkelijk verandert in een schoudertas. De fietstas heeft een roll-top sluiting aan de bovenkant waardoor de bagage extra goed beschermd is tegen water. Alle AGU logo’s op de tas zijn gedrukt op reflecterend materiaal om de zichtbaarheid in het verkeer te verhogen.

Bevestiging en uitbreiding van de fietstas

De enkele H2O fietstas kan zowel op een voor- als achter drager gemonteerd worden door middel van de KLICKfix Vario tophaken. Met een simpele klik zitten de haken vast aan het meegeleverde montagesysteem. Het vormt een solide bevestiging die rammelen of slingeren tegengaat. Aan de buitenzijde van de tas zitten lussen waaraan andere elementen zoals lichtjes makkelijk bevestigd kunnen worden, waardoor de set naar wens uit te breiden is. Aan de binnenzijde van de tas zit klittenband verwerkt waaraan de uitneembare 14” AGU laptop cover bevestigd kan worden, die als los accessoire te koop is.

Milieu bewust

Deze tas is gemaakt van een kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en vallen hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. We streven naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.

Meer informatie

Meer informatie
Artikel Nummer 414938, 414987, 414953

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd