H2O Stuurtas Performance

Slechts € 70,00
Incl. BTW
  • Zeer waterafstotend d.m.v. Dryliner Technology
  • Lichtgewicht
  • 3M Reflectie
  • Te bevestigen in combinatie met KLICKfix stuuradapter (niet meegeleverd)
  • Green Sphere materiaal; Gerecycled Polyester
  • Afsluitbare voorvakken met YKK (waterafstotende) ritsen
  • Afneembare schouderriem
H2O Stuurtas Performance
Slechts € 70,00
De H2O stuurtas is gemaakt van premium kwaliteit gerecycled polyester afkomstig van PET-flessen.
Beschrijving

De H2O stuurtas is een stoere tas met een zeer waterafstotende buitenzijde met een afsluitbaar voorvakje en een uitneembare, waterdichte binnen voering. Uiteraard blijven hierdoor alle spullen in de fietstas droog. Een kleine regenbui is geen probleem voor deze tas. Na een flinke regenbui is de waterdichte binnen voering los te maken van de buitenzijde, zodat de buitenzijde sneller kan drogen. Dankzij deze constructie blijven alle spullen in de tas droog en kan je onbezorgd op pad zonder rekening te hoeven houden met veranderende weersomstandigheden. Het voordeel van deze constructie is dat er zo lusjes aan de buitenzijde van de tas zijn toegevoegd, waardoor je naar wens extra opbergruimte kan toevoegen. De H2O stuurtas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester en heeft een totale inhoud van 9 liter. Het totale gewicht is 590 gram. De stuurtas heeft een roll-top sluiting aan de bovenkant waardoor de bagage extra goed beschermd is tegen water. Alle AGU logo’s op de tas zijn gedrukt op reflecterend materiaal om de zichtbaarheid in het verkeer te verhogen.

Bevestiging en uitbreiding van de stuurtas

De H2O stuurtas bevestig je aan een KLICKfix stuuradapter (niet meegeleverd). Met het KLICKfix-systeem zet je de fietstas met een simpele klik vast en haal je deze weer los. Het vormt een solide bevestiging die rammelen of slingeren tegengaat. Aan de buitenzijde van de tas zitten lussen waaraan andere elementen zoals lichtjes makkelijk bevestigd kunnen worden, waardoor de set naar wens uit te breiden is.

Milieu bewust

Deze tas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en vallen hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. We streven naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.

Dryliner

Dryliner Technologie
Waterafstotende buitenlaag met een getapete waterdichte voering

GreenSphere

Greensphere
Gemaakt van eco vriendelijke en gerecyclede materialen

Gebruik

H2O Stuurtas Performance fit example H2O Stuurtas Performance fit example

Meer informatie

Meer informatie
Product Stuurtas
Collectie Performance
Artikel Nummer 414924, 414986
Maximale Belasting Fietstas 7
Inhoud Fietstas (liter) 9
Bevestiging Fietstas KLICKfix
Gewicht Product 590
Afmetingen Product 27 x 22 x 13
Waterproof J/N Ja

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd