Op voorraad

Handschoen Fleece Liner zwart/fluo lange vingers

€ 29,95
geen
Ben je op zoek naar fietshandschoenen die niet te warm zijn, maar ook niet te koud? Dan zijn de Fleece Liner zwart/fluo fietshandschoenen met lange vingers ideaal. De handschoenen zijn voorzien van soepel, dun gevoerd Lycra. Dankzij de gebruikte materialen bewegen de handschoenen soepel met de hand mee soepel met de hand mee en dragen ze comfortabel.
Pas het bij een dealer
Ben je op zoek naar fietshandschoenen die niet te warm zijn, maar ook niet te koud? Dan zijn de Fleece Liner oranje fietshandschoenen met lange vingers ideaal. De handschoenen zijn voorzien van soepel, dun gevoerd Lycra waardoor je handen warm blijven op frisse voor- en najaarsdagen en zachte winterdagen.

Dankzij de gebruikte materialen bewegen de handschoenen soepel met de hand mee soepel met de hand mee en dragen ze comfortabel. De siliconen print in de palmzijde zorgt voor extra grip.

Door de ‘Jacquard’ weeftechniek sluit de manchet goed om de pols. De Fleece Liner zwart/fluo fietshandschoenen zijn dan ook de ideale fietshandschoenen voor het tussenseizoen.

Productinformatie:

- Ideaal voor het tussenseizoen
- Dun gevoerd lycra voorzien van winddichte laag
- Siliconen grip aan binnenzijde
- Jaquard knit manchet
- Winddichtheid: 3 van 5
- Warmte-isolerend vermogen: 2 van 5
- Waterdichtheid: 1 van 5
Schrijf een review
Je plaatst een review over:Handschoen Fleece Liner zwart/fluo lange vingers
Waardering
To Top