Op voorraad

Fietshelm Tesero Wit

€ 79,95
geen
De Tesero fietshelm Wit is met een gewicht van 199 gram een zeer lichte helm. Dankzij de constructie op basis van in-mold schaaltechnologie is het niet alleen een lichtgewicht fietshelm, maar ook een zeer stevige en extra veilige helm. De 24 ventilatieopeningen zorgen voor optimale verkoeling.
Pas het bij een dealer
De Tesero fietshelm Wit is met een gewicht van 199 gram een zeer lichte helm. Dankzij de constructie op basis van in-mold schaaltechnologie is het niet alleen een lichtgewicht fietshelm, maar ook een zeer stevige en extra veilige helm.

Met de in-mold schaaltechnologie wordt de harde buitenschaal van deze helm met het EPS-binnenwerk versmolten. De in-mold shells bedekken de helm rondom en aan de onderzijde, wat bijdraagt aan de levensduur van de helm

De 24 ventilatieopeningen zijn ontworpen met het oog op maximale verkoeling. Dankzij het Direct-dial II instelsysteem, waarmee de binnenring met een simpele handomdraai wordt ingesteld op de juiste hoofdmaat, is de Tesero helm goed op de juiste hoofdmaat in te stellen. De fietshelm is ook in hoogte verstelbaar waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

Aan de achterzijde is de Tesero fietshelm voorzien van reflectie.
Schrijf een review
Je plaatst een review over:Fietshelm Tesero Wit
Waardering
To Top