Bedrijf

AGU kantoor

AGU B.V.

Het bedrijf AGU is groter dan het merk AGU alleen. Los van de eigen producten onder de naam AGU en de zustermerken Cordo en Fastrider, verzorgt AGU B.V. ook de distributie van allerlei fietsartikelen, vaak op exclusieve basis. AGU B.V. levert vrijwel alles wat in een fietsenwinkel te koop is, met uitzondering van de complete fiets.

AGU Holding

AGU B.V. is onderdeel van de AGU Holding. De AGU Holding bestaat uit een drietal toonaangevende werkmaatschappijen, die allemaal actief zijn binnen de fietsbranche:

- AGU B.V.
Fast Forward Wheels B.V.
Jacobsons

Twee van de bovenstaande bedrijven, te weten AGU en Fast Forward Wheels, ontwikkelen zelf al hun producten. Ze doen de eigen marketing, sales en distributie. Ze zijn alle internationaal actief. De derde werkmaatschappij, Jacobsons, is binnen de Benelux aanwezig en doet de marketing, sales en distributie van gerenommeerde high-end merkartikelen als Bianchi, Nalini en Ortlieb.

Groothandel

AGU is distributeur van talloze prachtige (exclusieve) merken en biedt een compleet assortiment fietsonderdelen- en accessoires.
Heb je interesse om dealer te worden van onze (exclusieve) merken? Neem contact met ons op via info@agu.nl of +31 (0) 85 - 484 47 28

Ben je een AGU dealer? Hier vind je de B2B bestel portal.

De mensen

De AGU Holding heeft ongeveer 160 medewerkers in dienst. Zij zijn zonder enige twijfel de belangrijkste factor binnen het bedrijf. Onze medewerkers zijn het kapitaal van de onderneming. Van sales manager tot magazijnmedewerker en van boekhouder tot vertegenwoordiger, onze mensen gaan samen voor het beste resultaat.

Logistiek

In het centrale magazijn in Alkmaar worden voor een aantal bedrijven alle logistieke diensten verzorgd. In dit magazijn wordt papierloos gewerkt. Verdeeld over twee grote magazijnen (bulkvoorraad en pakvoorraad) liggen zo’n 25.000 verschillende artikelen. Vanuit dit magazijn wordt binnen 24 uur geleverd in de Benelux. Orders voor 18.00 uur doorgegeven worden de volgende dag geleverd. Door deze snelle en accurate service is het bedrijf al meermaals uitgeroepen tot ‘Leverancier van het Jaar’.

 AGU magazijn

To Top