Welkom in de webshop van Horsman en Co

Bestel hieronder nu je Horsman & Co sportkleding!

AGU en Horsman & Co hebben met elkaar een unieke sportkledinglijn ontwikkeld, op het gebied van o.a. wielrennen, hardlopen en schaatsen. Met name de hardloopkleding is multi-inzetbaar en kun je bijvoorbeeld ook dragen in de sportschool of tijdens zaalsporten. We zijn enorm trots op het resultaat en stellen je graag in de gelegenheid deze artikelen tegen speciale Horsman-tarieven aan te schaffen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over het resultaat als wij!

LET OP:

De kleding betreft custom design teamkleding en is zodoende niet voorradig. De Horsman kleding kan op 2 momenten per jaar worden besteld, alleen hier in de AGU/Horsman webshop. Na sluiting van de bestelperiode, worden alle bestellingen geïnventariseerd en in productie genomen. Het productieproces neemt circa 8 weken in beslag.

Omdat het custom teamkleding betreft, kun je de kleding niet ruilen of retourneren. Het is dan ook belangrijk dat je de kleding hebt gepast, tijdens de pasronde op locatie van Horsman. Indien je niet in gelegenheid was te passen, dan kun je wellicht een collega of de AGU maattabel raadplegen voordat je bestelt. De maattabel geldt als een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Hieronder ziet u tot wanneer u de kleding kunt bestellen, met de daarbij behorende verwachte leverdatum:

Bestelronde: 

Je kunt de kleding bestellen tot maandag 26 september 2022.

De kleding wordt begin december 2022 op het bedrijf aangeleverd.


SCHAATSKLEDING

FIETSKLEDING

SPORTKLEDING

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.