Welkom in de webshop van HVC!

Bestel hieronder nu je HVC fiets- en/of sportkleding!

AGU & HVC hebben een jaar geleden met elkaar een unieke kledinglijn ontwikkeld op het gebied van wielrennen en hardlopen. We stellen je graag opnieuw in de gelegenheid deze artikelen tegen speciale HVC-tarieven aan te schaffen.

De kwaliteit en pasvorm van de kleding is exact hetzelfde als de kleding die je eventueel vorig jaar hebt gepast en aangeschaft dus je hoeft niet opnieuw te passen.

LET OP:

De kleding betreft custom design teamkleding en is zodoende niet voorradig. Na sluiting van de bestelperiode, worden alle bestellingen geïnventariseerd en in productie genomen. Het productieproces neemt circa 8 weken in beslag.

Omdat het custom teamkleding betreft, kun je de kleding niet meer ruilen of retourneren. Het is dan ook belangrijk dat je de kleding vorig jaar hebt gepast, tijdens de pasronde op één van de locaties van HVC. Indien je niet in gelegenheid was om te passen of nu voor het eerst kleding aanschaft, dan kun je wellicht een collega of de AGU maattabel raadplegen voordat je bestelt. De maattabel geldt als een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wil je toch de kleding passen omdat dit eerder niet is gelukt dan heeft AGU paskleding beschikbaar gesteld op de locatie Jadestraat 1 te Alkmaar. De receptie kan je wijzen waar de kleding ligt.

Hieronder zie je tot wanneer je de kleding kunt bestellen, met de daarbij behorende verwachte leverdatum:

Bestelronde 1: 

Je kunt de kleding nu bestellen, tot uiterlijk donderdag 27 januari 2022.

De kleding wordt medio eind april 2022 bij je thuis bezorgd.


FIETSKLEDING

HARDLOOPKLEDING

MTB KLEDING