KLICKfix

Sinds 1989 biedt het Duitse KLICKfix de oplossing voor een makkelijke en stabiele bevestiging van fietstassen.KLICKfix

Het KLICKfix-systeem maakt het mogelijk je fietstas met een simpele klik vast te zetten en los te halen en vormt een solide bevestiging die rammelen of slingeren tegengaat. Daarnaast maakt KLICKfix gebruik van het centerlock-systeem, dat diefstal tegengaat en extra stabiliteit biedt. De productie van de systemen vindt plaats in Duitsland en er wordt veelal gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

MODULE-RAIL

KLICKfix module rail

Deze aluminium rail bevat van twee haken die zijwaarts kunnen schuiven, zodat hij met gemak past op elke bagagedrager. De haken zijn voorzien van automatisch verstelsysteem, waardoor ze zeer eenvoudig vastgeklikt en weer losgemaakt kunnen worden, en passen op buisdiameters tussen de 8 en 16 millimeter. Het Module Rail-systeem zorgt ervoor dat de fietstassen lager hangen, waardoor er meer ruimte bovenop de bagagedrager is. Gebruik van aluminium maakt de tassen licht en zorgt er bovendien voor dat ze stijver zijn waardoor ze beter op hun plaats blijven hangen.


TOP VARIO HOOK

KLICKfix top variohook

Het Top Vario Hook systeem bestaan uit twee vaste haken die vastgeklikt en losgemaakt kunnen worden door middel van een veer. Een eenvoudig bevestigingssysteem voor de bagagedrager, met een hoog gebruiksgemak, geschikt voor buisdiameters van 8 tot 16 millimeter. Top Vario Hook zorgt ervoor dat de fietstassen lager hangen, waardoor er meer ruimte bovenop de bagagedrager is.


VARIO HOOK

vario hook klickfixHet Vario-systeem is een gebruiksvriendelijk en degelijk bevestigingssysteem voor bagagedragers, geschikt voor buisdiameters van 6 tot 16 millimeter. 

 


KLICKFIX STUURTAS BEVESTIGINGSSYSTEEM

KLICKfix stuurbevestigingssysteemHet KLICKfix-bevestigingssysteem voor stuurtassen is oerdegelijk en extreem gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te bevestigen met de stuurtas adapter. De adapter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

To Top