NIEUW BIJ AGU: SCHAATSKLEDING COLLECTIE

AGU nieuwe schaatskledingcollectie

Met trots kunnen we zeggen dat AGU haar eerste officiële schaatskleding collectie heeft ontwikkeld.

Sinds 1 januari 2018 is AGU officieel kledingpartner van 11 nationale schaatsteams en werd er tijdens de Olympische Winterspelen van PyeongChang in AGU pakken gereden door onder andere België, Denemarken, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. In oktober is AGU ook trots sponsor geworden van team IKO. Samen met deze schaatsers ontwikkelden we de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding. Deze kennis hebben we kunnen doorvoeren in de producten van onze fonkelnieuwe schaatskleding collectie, zodat deze producten nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Team IKO in AGU schaatskleding

De brede collectie bestaat uit basis schaatskleding voor de schaatsliefhebbers, items voor de echte trimmers en topstukken voor schaatsers die graag rijden in de allerbeste pakken. Lees in deze blog alles over onze verschillende schaatskleding.

Schaatskleding voor recreanten

Ken je dat warme gevoel wanneer je op het nieuws hoort dat het vanavond flink gaat vriezen? De meeste hebben al zin om weer op natuurijs te schaatsen of leven zich uit op de schaatsbaan. Voor iedereen die dit gevoel kent heeft AGU producten waarmee je kan opvallen deze winter. Bijvoorbeeld onze unieke Salopette voor heren en Salopette voor dames . Warme broeken met toffe accenten die je misschien doet denken aan onze huidige trend collectie. Met onze warme jerseys, matchende in meerdere prints, bijpassende hoofdband en col schaats je er in stijl bij.

Schaatskleding voor recreanten

Schaatskleding voor de trimmers

In onze nieuwe collectie hebben we ook producten voor de warming-up die geschikt zijn voor zowel de recreant als wedstrijdrijder. Bijvoorbeeld een thermobroek met deelbare rits, waarmee je deze eenvoudig aan of uit doet, zonder dat jij je schaatsen hiervoor hoeft uit te trekken. Naast onze Windtex jack hebben we ook Thermo jackets voor heren en dames. Dit dunne en getailleerde jack is voorzien van toffe prints en is gemaakt van extreem stretchend carbon lycra wat voor veel comfort en bewegingsvrijheid zorgt. Het windwerende voorpaneel houdt het lichaam op temperatuur. Op de echt koude dagen kan je het jack of de broek ook dienen als warme buiten laag.

Schaatskleding voor trimmers

Een warm marathon schaatspak

Op zoek naar het perfecte marathonpak of een warm pak voor langere ritten op natuurijs? AGU heeft een compleet marathonpak zonder cap in opvallende designs. Door de vierzijdige stretch is de pasvorm van het pak nauw op het lichaam en zit het comfortabel. Aan de binnenzijde van het pak zitten fleece elementen die je warm houdt. Het pak is ideaal voor lange afstanden door de zakken wanneer je wat persoonlijke spullen mee wilt nemen.

AGU marathon schaatspak

Speedsuit van Lycra voor schaatsers

Speedsuit Lycra is het pak voor de beginnende wedstrijdschaatser en langebaanschaatser met de looks van een echt prof pak. Het materiaal is dunner dan ons marathonpak, waardoor het ideaal is tijdens wat warmere dagen of bij het rijden op een overdekte baan. Geheel vervaardigd van lycra, wat zorgt voor een perfecte aansluiting op het lichaam. De duimdoorsteek zorgt ervoor dat de mouwen goed op hun plaats blijven zitten, de blinde rits maakt de snelle look helemaal af.

AGU speedsuit voor schaatsen

Schaatspak voor de profs: Powerstretch suit

Hul jezelf in hetzelfde pak als de wereldtop met de Powerstretch https://agu.com/powerstretch-suit-hexa-camo. In dit ontwerp hebben ook de 11 nationale teams geschaatst tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang. De Powerstretch is het meeste getest en ook meest bewezen schaatspak in de markt. Dit voorgevormde pak is voorzien van rubber panelen met optimale aerodynamische eigenschappen wat door zijn comprimerende werking ook de spierspanning reduceert. Dit pak kent geen concessies en aan elk detail is gedacht voor degene die streeft naar de snelste tijd.

AGU Powerstretch voor maximale prestaties

Ontdek onze gehele schaatscollectie op onze webshop.

To Top