jumbo_blog_foto

Nieuwe AGU kleding voor Team Jumbo-Visma

Met trots presenteren Team Jumbo-Visma en AGU de nieuwe kleding van de wielerploeg. Als kledingpartner heeft AGU afgelopen maanden intensief met de renners samengewerkt om de beste en snelste fietskleding te ontwikkelen.

Aan de basis van de ontwikkeling stond het tijdritpak. De innovaties van dit pak heeft AGU doorvertaald in alle items voor het team. Na uitgebreide passessies en windtunnel testen ligt er nu een complete, gesoigneerde en aerodynamische collectie.

Elk item uit de collectie is zo doorontwikkeld dat het de renners in staat stelt optimaal te presteren in alle weersituaties. Van een thermoregulerend jack voor training in de kou tot een jersey met actief koelende materialen voor in de brandende zon tijdens de Tour.

jumbo_blog_foto

Richard Plugge, manager Team Jumbo-Visma: "De reacties van de renners op de nieuwe kleding is veelbelovend. We kijken ernaar uit om vanaf 1 januari hierin van start te gaan."

"Het is fantastisch om weer terug te zijn op het hoogste niveau en de kleding die we met het team ontwikkelen aan alle wielerliefhebbers door te kunnen geven middels onze collecties". Aldus Bjorn Jeurissen, CEO AGU.

De pro kit en replica kit zullen binnenkort beschikbaar zijn via agu.com en de AGU dealers. Wil je als eerste hiervan op de hoogte worden gebracht, laat dan hier je emailadres achter:

jumbo_blog_foto

To Top