nieuwe fietstassencollectie agu

Binnenkort verkrijgbaar: onze nieuwe tassencollectie!

Wil jij van ons een seintje krijgen als de nieuwe tassencollectie in onze webshop beschikbaar is? Vul dan hieronder je e-mailadres in.


Onze nieuwe, lichtgewicht fietstassencollectie heeft niet alleen een eigentijds design, het gebruik van de nieuwste technologieën maken de tassen perfect voor alledaags gebruik, in alle weersomstandigheden. De nieuwe tassencollectie bestaat uit een Performance lijn en een Urban lijn.


De Performance tassenlijn
De Performance tassen zijn lichtgewicht en ontworpen met het oog op gebruiksgemak en optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden tijdens lange fietstochten. De collectie bestaat uit een compleet assortiment tassen; achter- en voortassen, stuur- en zadeltasjes.
Lees meer over de Performance Series »

De Urban tassen serie
Functionaliteit en fashion worden gecombineerd in de Urban tassencollectie en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de stad. De modieuze kleuren- combinaties, de solide uitvoering, bijbehorende accessoires zoals een uitneembare laptophoes dragen bij aan dagelijks gebruiksgemak.
Lees meer over de Urban Series »

Innovatieve technologieën
De innovatieve technologieën die wij gebuiken, maken de tassen van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor alledaags gebruik. Zo zorgen welded naden, DryLiner Technology en Durable Water Repellant coating voor optimale bescherming tegen regen. Het welbekende en oersterke KLICKfix systeem garandeert een snelle en stevige bevestiging.

Eco-vriendelijke productie
Wij spannen ons in om het milieu zo min mogelijk te belasten tijdens het productieproces. Het Green-Sphere keurmerk geeft aan dat een tas is gemaakt van eco-vriendelijke en/of gerecyclede materialen. Daarnaast hebben we ook PVC-vrije tassen in het assortiment.


tassencollectie 2018 agu

To Top