Over AGU

Of het nu gaat om fietskleding, regenkleding of lichtgewicht fietstassen, AGU weet wat de fietser nodig heeft. Sinds 1966 verzorgen wij iedere fietser.

Wil je meer weten over AGU of heb je interesse om voor ons te komen werken? Klik op een van onderstaande links en kom meer te weten.

AGU merk

Een lekker voorjaarszonnetje of een hagelbui in de winter, voor alle weersomstandigheden heeft AGU een oplossing. In elke collectie werken we met zorg aan de ideale combinatie van techniek, comfort en uitstraling.

AGU merk

Sponsoring

AGU draagt alle fietsers een warm hart toe. We waren jarenlang kledingleverancier van de professionele Rabobank wielerploegen. Ook zijn we hoofdsponsor van de grootste Europese strandrace voor mountainbikers, de AGU Egmond-Pier-Egmond.

Meer over sponsoring

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de fietsbranche? Houd je van afwisselende werkzaamheden, heb je kennis van logistiek en heb je een affiniteit met sport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Openstaande vacatures

Geschiedenis

AGU wordt opgericht in 1966, met 14 medewerkers in totaal. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler.

Geschiedenis van AGU

Bedrijf

Het bedrijf AGU is groter dan het merk AGU alleen. Los van de eigen producten onder de naam AGU en het zustermerk Cordo, verzorgt AGU B.V. ook de distributie van allerlei fietsartikelen, vaak op exclusieve basis.
AGU B.V. is onderdeel van de AGU Holding. De AGU Holding bestaat uit een viertal toonaangevende werkmaatschappijen, die allemaal actief zijn binnen de fietsbranche: AGU, Hesling, Fast Forward Wheels en Jacobsons.

Het bedrijf AGU

Blog

Wil je op de hoogte van het laatste AGU nieuws en de nieuwe AGU producten? Op ons blog vind je artikelen over onze producten en innovaties.

Ga naar het blog

To Top