AGU versterkt positie in teamwear en stapt in schaatskleding

Alkmaar - 4 december 2017

AGU heeft het merk ZAES, The Next Level In Teamwear overgenomen. ZAES is een gepassioneerd Nederlands teamkledingmerk, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en comfortabele sportkleding.

Careless Program

ZAES is in 2002 door Pascal Vergeer opgericht vanuit zijn passie voor sport en sportmaterialen. ZAES heeft in de afgelopen 15 jaar een status opgebouwd als teamkledingproducent en vele teams, clubs, verenigingen en bedrijven in de Benelux voorzien van hoogwaardige sportkleding. Daarbij was ZAES continu op zoek naar noviteiten, innovaties in materialen en designs en heeft dit bereikbaar gemaakt voor sporters van ieder niveau. Daarnaast heeft het Careless Program van ZAES er voor gezorgd dat vele klanten de bestelprocedure van teamkleding als zorgeloos ervaren.

Schaatssport

‘De overname past binnen de groeistrategie van AGU om haar positie in teamwear te versterken. ZAES is een begrip in de markt, vanwege de klantgerichtheid, leveringen en de commerciële en servicegerichte aanpak van Pascal Vergeer en zijn team. Deze sterke punten integreren wij graag binnen de AGU-aanpak zodat wij samen met het team van ZAES mooie stappen kunnen gaan maken. Samen met de fietskleding- en productie-expertise van AGU is de ambitie om leidend te worden op het gebied van teamkleding. Daarnaast is dit voor AGU een mooie kans om actief te worden in de schaatssport waar ZAES inmiddels een begrip is en bekend staat om haar expertise, vooruitstrevendheid en kwaliteit.’ aldus Björn Jeurissen, CEO van AGU.

Kwaliteit

Pascal Vergeer, directeur ZAES: ‘Ik ben met mijn team altijd bezig geweest om het maximale te behalen in productinnovatie, kwaliteit, groei en het benutten van kansen. Door het samengaan met AGU gaan wij een enorme stap zetten om klanten ook in de toekomst nog meer te kunnen bieden op het gebied van uitstekende logistiek, productiecapaciteit, prijsniveau en betrouwbare leveringen. Door het samengaan ontstaat er een unieke synergie tussen twee partijen, die elkaar op alle fronten versterken.’

Vanaf 1 januari 2018 zal het team van ZAES werkzaam zijn bij AGU en gaan samenwerken met de AGU teamwear specialisten. Vanuit het hoofdkantoor van de AGU Holding in Alkmaar zal Pascal Vergeer de dagelijkse leiding van de teamwear afdeling op zich nemen.

Vragen of Teamwear bestellen?

Neem contact op met Michel Agterberg:

E-mail: teamwear@agu.nl
Telefoon: 085 484 47 25 (onder kantoortijden)

www.agufietskleding.nl

To Top