BEAT CYCLING EN AGU VERLENGEN PARTNERSHIP VOOR ONBEPAALDE TIJD

19 november 2020 – Het Nederlandse fietskledingmerk AGU verlengt de samenwerking met BEAT Cycling voor onbepaalde tijd. Aan de hand van de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren, hebben beide partijen vol vertrouwen zonder einddatum het partnership verlengd. Zowel de avontuurlijke community van BEAT, als de topsporters in de weg- en baanploeg worden daarmee wederom voorzien van de professionele premium wielerkleding van AGU.

Geert Broekhuizen, directeur bij BEAT Cycling: “We hebben de afgelopen drie jaar nauw opgetrokken met AGU, waarbij we samen hebben gewerkt aan de kleding voor onze renners én onze community. En die samenwerking is vanaf moment één fantastisch geweest. Gezamenlijk denken we na over performance en spelen we in op de wensen van het almaar groeiende aantal BEAT members. Afgelopen jaar hebben we via ons Workshop platform meer ingezet op onze eigen BEAT collectie en deze lijn gaan we de aankomende jaren nog veel sterker positioneren. Daarnaast gaan we inzetten op een aantal vernieuwingen in het productgamma van AGU, zoals helmen, vrijetijdskleding en bikepacking gear.”

“We streven constant naar het optimaal bedienen van topsporters en de avontuurlijke fietsers op zoek naar een uitdaging. Met AGU als partner weten we dat we de kwaliteit, expertise en mogelijkheden in huis hebben om dit tot een nog groter succes te brengen.”

Björn Jeurissen, CEO AGU: “AGU is er voor iedere fietser. Van de profrenners tot de liefhebbers die op zondagochtend hun training doen. In onze samenwerking met BEAT bedienen we al deze fietsers: We ontwikkelen voor de baanwielrenners het snelste pak én maken gesoigneerde kits voor de community om in alle omstandigheden te kunnen fietsen. We bouwen graag mee aan de BEAT community, een model dat de toekomst van de wielersport vertegenwoordigt. Met BEAT werken we nauw samen in onze continue productontwikkelingen.”

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.