H2O Double Bike Bag Performance

€ 85,00
Incl. BTW
 • Gratis verzending vanaf 25,-
 • Gratis retour binnen 30 dagen
 • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
 • Nederlandse Fietsexperts sinds 1966

 • Highly water resistant through Dryliner Technology
 • Lightweight
 • 3M Reflection
 • Attachable with straps
 • MIK compatible (MIK not included)
 • Green Sphere material: recycled water-repellent Polyester
 • Front compartments with YKK zipper
 • Compression straps right and left
H2O Double Bike Bag Performance
€ 85,00
De dubbele H2O fietstassen zijn gemaakt van premium kwaliteit gerecycled polyester afkomstig van PET-flessen.
Beschrijving

De dubbele Premium H2O zijtassen zijn stoere tassen met een zeer waterafstotende buitenzijde en een uitneembare, waterdichte binnen voering. Uiteraard blijven hierdoor alle spullen in de fietstas droog. Een kleine regenbui is geen probleem voor deze tas. Na een flinke regenbui is de waterdichte binnen voering los te maken van de buitenzijde, zodat de buitenzijde sneller kan drogen. Dankzij deze constructie blijven alle spullen in de tas droog en kan je onbezorgd op pad zonder rekening te hoeven houden met veranderende weersomstandigheden. Het voordeel van deze constructie is dat er zo lusjes aan de buitenzijde van de tas zijn toegevoegd, waardoor je naar wens extra opbergruimte kan toevoegen. De H2O dubbele fietstas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester en heeft een totale inhoud van 36 liter, aan iedere zijde heeft de tas 18 liter inhoud. Het totale gewicht is 1390 gram. De tassen hebben een roll-top sluiting aan de bovenkant waardoor de bagage extra goed beschermd is tegen water. Alle AGU logo’s op de tas zijn gedrukt op reflecterend materiaal om de zichtbaarheid in het verkeer te verhogen.

Bevestiging en uitbreiding van de fietstas

De dubbele H2O fietstas kan door middel van riempjes aan de bagagedrager bevestigd worden, maar werkt ook samen met het MIK systeem. Het MIK systeem wordt niet meegeleverd. Aan de buitenzijde van de tas zitten lussen waaraan andere elementen zoals lichtjes makkelijk bevestigd kunnen worden, waardoor de set naar wens uit te breiden is. Aan de binnenzijde van de tas zit klittenband verwerkt waaraan de uitneembare 14” AGU laptop cover bevestigd kan worden, die als los accessoire te koop is.

Milieu bewust

De tassen zijn gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en vallen hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. We streven naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.

Dryliner

Dryliner Technologie
Waterafstotende buitenlaag met een getapete waterdichte voering

GreenSphere

Greensphere
Gemaakt van eco vriendelijke en gerecyclede materialen

Gebruik

H2O Double Bike Bag Performance fit example H2O Double Bike Bag Performance fit example H2O Double Bike Bag Performance fit example