REGENKLEDING DAMES

Regenkleding DamesRegenkleding Dames
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dames regenkleding

In een land met zulk wisselvallig weer als in Nederland, kun je regenkleding goed gebruiken. Ben jij op zoek naar regenkleding voor dames? Dan ben je bij AGU aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie met dames regenkleding. Van dames regenjassen tot regenbroeken en zelfs complete dames regenpakken. Voor zowel dagelijks gebruik, als voor op de fiets. Bekijk het aanbod regenkleding voor dames en bestel je favoriete item of set online. Zo blijf jij voortaan van top tot teen helemaal droog. 

Speciale regenkleding voor dames op de fiets

Als dé fietsspecialist van Nederland, vind je in ons assortiment dames regenkleding, perfecte regenkleding voor dames op de fiets. Dat kunnen losse regenjassen en -broeken zijn. Maar ook regenpakken met een bijpassend boven- en onderstuk behoren tot de mogelijkheden. En allemaal zijn ze voorzien van praktische details. Zo is de dames regenkleding in onze webshop veelal voorzien van slimme ventilatiegaten, waarmee je jouw lichaamswarmte goed kwijt kunt. Daarnaast bevatten ze vaak geïntegreerde opbergsystemen, zodat je al je benodigdheden voor onderweg goed droog houdt. Ook vind je op onze dames regenkleding voor op de fiets vaak reflecterende elementen, voor extra goede zichtbaarheid in onstuimig weer. Want niet alleen de waterdichtheid telt, ook de verkeersveiligheid is van groot belang.

Dames regenkleding: van top tot teen 

Een goede uitrusting voor dames tegen de regen bestaat in eerste instantie uit een goede regenjas. Het liefst in een extra lang model en met een capuchon, zodat ook je onderrug en hoofd goed droog blijven. Maar ook een regenbroek mag natuurlijk niet in je set dames regenkleding ontbreken. Als het even kan met een band voor onder je voeten, zodat de pijpen niet omhoog trekken en zo alsnog water doorlaten. En wat dacht je van speciale bike boots? Deze regenhoezen trek je zo over je schoenen en houden je voeten ook droog als je hoge snelheden maakt op de fiets. Van top tot teen droog blijven met onze regenkleding voor dames, kun je dus gerust heel letterlijk nemen.

Casual dames regenkleding

In onze collectie dames regenkleding vind je niet alleen regenpakken, maar ook een heleboel stijlvolle jassen die waterdicht zijn. Deze regenjassen zijn bijzonder geschikt voor het dagelijkse gebruik. Bijvoorbeeld als je staat te wachten aan het schoolplein, een blokje om moet met de hond, of pech hebt met het weer tijdens een leuke citytrip. Met onze waterdichte parka’s, trenchcoats en winterjassen houd je het altijd droog. Net als onze anoraks, regenjurken en outdoor shirts. Zo zie je maar: casual regenkleding voor dames is er in alle soorten en maten. Ben je opzoek naar sportieve fietskleding? Bekijk dan ook eens onze dames fietskleding collectie.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.