Waterdichte winterjas

Waterdichte winterjas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waterdichte winterjas

Een gure, stevige wind met regen, hagel, of sneeuw. Dat is wel zo’n beetje wat je van typisch Nederlands winterweer mag verwachten. En dat is dan ook precies de reden waarom je goede waterdichte winterjas hard nodig hebt. Ben jij op zoek naar een warme waterdichte winterjas? Dan kun je bij AGU zeker uit de voeten. Bij ons vind je niet alleen regendichte winterjassen voor op de fiets, maar ook waterdichte winterjassen om casual te dragen. Bekijk het assortiment en ontdek de mogelijkheden. 

Regendichte winterjas voor op de fiets

Wie iedere dag weer op de fiets stapt heeft een goede regendichte winterjas nodig. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij verschillende fiets winterjassen die waterdicht zijn en jou een optimale bewegingsvrijheid bieden. Deze winterjassen kun je daardoor heel goed in een actieve houding dragen. Al onze regendichte winterjassen zijn voorzien van verlengde mouwen, een verstelbare capuchon en ventilatieopeningen, zodat je de warmte snel kwijt kunt. Daarnaast kun je ook denken aan slimme eigenschappen. Zoals reflecterende elementen die zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker. Bijpassende tasjes waarin je de regendichte winterjas snel kunt opbergen. En goed ademend materiaal, zodat je jouw lichaamswarmte en transpiratievocht goed kwijt kunt.

Warme waterdichte winterjas voor iedere dag

Omdat je niet alleen een goede waterdichte winterjas nodig hebt op de fiets, vind je in ons assortiment ook casual winterjassen die waterdicht zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lange city slicker, een parka, of een outdoor jas met waterdichte coating? Deze sportieve modellen draag je ook tijdens een dagje winkelen, een uitgebreide wandeling in de natuur of het dagelijkse blokje om met de hond. Ook onze casual waterdichte winterjassen zijn veelal gemaakt van goed ademend en sneldrogend materiaal. Daarnaast zijn ze voorzien van een isolerende padding. Zo combineer je functionaliteit eenvoudig met fashion en kom je altijd goed voor de dag. In weer en wind. 

Winterjas waterdicht dankzij de Poray coating

Iedere waterdichte winterjas bij AGU is uitgerust met het Poray membraan. Dit zijn een soort microscopisch kleine poriën die regen buiten houden en er tegelijkertijd voor zorgen dat zweet en lichaamswarmte wel kunnen ontsnappen. Hoe hoger de Poray-waarde, hoe hoger de waterdichtheid van je winterjas is. Een Poray 10.000-membraam zorgt er bijvoorbeeld voor dat je ook op hoge snelheden en tijdens lange ritten goed droog blijft.  Een waterdichte winterjas met Poray 5.000 membraan is voldoende bij wisselvallig weer met af en toe een flinke bui. Bedenk dus goed wanneer je de waterdichte winterjas het hardste nodig hebt en kies op basis daarvan de juiste Poray-waarde. 

Bekijk ook onze reguliere regenjassen en andere winter fietskleding en maak je uitrusting compleet.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.