REGENKLEDING

per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Bestel regenkleding die jou droog en comfortabel houdt. Blijf moeiteloos trappen en bewegen, in regenpakken, regenjas en regenbroeken die je makkelijk aan- en uittrekt. Ontdek ons assortiment voor dames, voor heren en voor kinderen. Fiets ermee naar school of naar je werk, doe er de boodschappen mee of boek zorgeloos een fietsvakantie. Bescherm jezelf tegen alle weersomstandigheden met onze hoogwaardige regenkleding. 

Regenkleding om echt droog te blijven

Fietsen is heerlijk, als je maar droog blijft. Daarom hebben we onze regenkleding voor de fiets tot in detail hoogwaardig uitgevoerd. Dat begint met handige elastieken en ritsen, om de kleding makkelijk aan te trekken. Vervolgens biedt de kleding geweldige bescherming, zowel bij een paar spetters als tijdens een flinke hoosbui.

Dus is het regenachtig of verwacht je dat het niet droog blijft? Maak je geen zorgen. Onze AGU regenkleding houdt je droog. Neem de werk regenkleding mee in je werktas of trek het regenpak alvast aan als het buiten regent. Jij blijft droog en comfortabel, in kleding die er bovendien heel stijlvol uitziet. 

Op onze regenkleding krijg je standaard 3 jaar garantie, omdat we geloven in de hoge kwaliteit. Bovendien bestel je de kleding eenvoudig online, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. 

Regenkleding om mee te fietsen: comfort en beweging

Natuurlijk houdt de regenkleding voor heren, voor dames en voor kinderen je droog. Dat is tegelijkertijd pas het begin, omdat we begrijpen dat je daarin graag flexibel blijft bewegen. Het is pas echt prettig fietsen als je droog blijft én jij je comfortabel kunt blijven bewegen. Dat geldt voor het fietsen als voor het lopen, als je bent waar je moet zijn. En je trekt onze kleding weer heel eenvoudig uit, om het te laten drogen.

Bestel dus kleding om door de regen naar je werk te fietsen, om boodschappen te gaan doen of om op fietsvakantie mee te gaan. Of om mee te gaan sporten, voor op een racefiets en mountainbike. Bij ons vind je alles van fashion regenkleding tot sport regenbescherming. Het kan bij ons in Nederland flink regenen, dus wij begrijpen hoe belangrijk dit voor je is.

De regenjassen, broeken en complete pakken beschermen tegen de regen, terwijl ze goed blijven ademen. Bovendien combineren ze een aantal handige extra’s:

  • Extra lange mouwen
    Om je handen te beschermen, zodat ook die niet (te) nat en koud worden.
  • Met lightloop
    Veel van de jassen hebben een lightloop. Dat is een haakje om verlichting aan te bevestigen.
  • Voldoende reflectie
    Ten opzichte van de veelal matte kleuren zorgen de reflecterende delen dat je goed opvalt. 

Fiets op tempo of juist niet

Met onze fietskleding bepaal je helemaal zelf hoe je door de regen fietst. Bescherm je tegen de eerste druppels of trotseer zelfs de stevigste hoosbuien. Kies voor onze Poray 10.000-materiaal speciaal voor commuters die werk regenkleding zoeken en profiteer van drie lagen. Ze combineren een ademend karakter met uitstekende waterafstotende eigenschappen. Dat hebben we doorgevoerd tot in de YKK-ritsen én de reflectie, zodat regen geen kans krijgt om door te dringen.

Sport in regenkleding voor wielrenners voor mountainbikers of doe het rustiger aan als je de boodschappen moet doen. Hoe en waarom jij ook op de fiets stapt: bij ons vind je de kleding die jou droog houdt als het begint te regenen. 

Een uitgebreid assortiment regenkleding

Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je altijd de waterdichte fietskleding vindt die je zoekt. Trek het makkelijk aan over je sportkleding of normale kleding. Of zorg er op fietsvakantie preventief alvast voor dat je goed beschermd bent als het weer ineens omslaat.

Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt als je op de fiets stapt. Zo blijf je droog en comfortabel, dankzij beschermende materialen die ondertussen voldoende bewegingsvrijheid blijven bieden. 

Gegarandeerd droog

Met onze AGU regenkleding voor kinderen, dames en heren blijf jij gegarandeerd droog. Ontdek onze regenjassen en de regenbroeken, net als de complete regenpakken die netjes op elkaar zijn afgestemd. Bestel daarbij een paar overschoenen als je ook jouw schoenen wilt beschermen en je voeten droog wilt houden. Dan zal zelfs de grootste stortbui jou voortaan niet meer afschrikken.

AGU: de specialist in regenkleding

Bij AGU zijn we jouw specialist in regenkleding voor op de fiets. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, omdat we zelf ook fietsers zijn. Dus zoek je werk regenkleding, zoek je een regenpak voor iedere dag of gaat het je om bescherming tijdens het wielrennen of mountainbiken? Bij ons vind je precies wat je zoekt.

Bestel de regenkleding zoals een broek, een jas en een compleet pak eenvoudig online. Wij hebben de items voor je op voorraad, dus daarmee gaan we direct aan de slag. Zo ben jij precies op tijd beschermd tegen de volgende regenbui als je naar buiten moet.

 


Essentials, de basis voor iedere bui

Al sinds onze oprichting in 1966 staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We zijn er dan ook trots op dat deze eigenschap nog steeds de grondslag vormt van onze producten. Je vindt dit ook duidelijk terug in de Essential lijn, die alles biedt wat je als fietser nodig hebt om je tegen het grillige weer te bewapenen. De items zijn voorzien van slimme details om jouw rit prettiger en comfortabeler te maken. Onze brede range zorgt ervoor dat je keuze hebt uit producten die passen bij jouw wensen en eisen.

Kies je voor een enkele broek of regenjas of juist een compleet regenpak? Ga je voor stevig en duurzaam, of juist voor lichtgewicht en compact? Wil je een voering, extra zakken of juist bepaalde handige details? Jij bepaalt het zelf.

Met een lijn die je van top tot teen beschermt heb je een goede basis waarmee je het hele jaar door comfortabel op de fiets zit, welke bui Moeder Natuur ook heeft.

Check de Essentials Lijn »


Urban Outdoor, praktisch en modieus

Hoogwaardige en technische regenkleding is niet langer het terrein van de verwoede door-weer-en-wind fietser of de fanatieke bergsporter, steeds meer mensen hechten waarde aan ademende en waterdichte eigenschappen van een jas. Echter is er daarbij wel de wens ontstaan dat deze kleding er ook modieus uitziet, waarmee het dus een multifunctioneel item wordt. Een trendy jas, waarmee je prima voor de dag kunt komen, of het nu regent of niet.

Onze Urban Outdoor items zijn voorzien van vele technische features welke zorgen voor een verhoogd comfort maar wel op een stijlvolle en trendy manier. Hoewel de jassen ogen als een modieuze jas, ligt de oorsprong van het ontwerp in het gebruik op de fiets. Dit vind je terug in subtiele ontwerpdetails. Zo zijn de mouwen iets langer waardoor deze de handen beschermen in een bui en hebben veel jassen op de rug een lightloop, een haakje waar je verlichting aan zou kunnen bevestigen. Ook het speelse design aan de binnenzijde hint naar gebruik op de fiets, echter zijn de items uit deze lijn specifiek bedoeld voor iedereen die graag goed voor de dag komt.

Niet langer hoeft er gekozen te worden tussen praktisch en modieus, items uit de Urban Outdoor lijn combineren deze twee feilloos. We hebben gebruik gemaakt van hoogstaande materialen, met een matte afwerking en onopvallende reflectie. Stoere ontwerpen zorgen ervoor dat je zowel droog als stijlvol aankomt op je bestemming: when fashion meets function.

Check de Urban Outdoor Lijn »


Commuter, de nieuwe standaard voor woon- werkverkeer

Door de groei van e-bikes en speed pedelics, waarop harder gereden wordt, zijn de eisen aan goede regenkleding veranderd. Kleding moet regen ook op hogere snelheden kunnen weerstaan om droog aan te komen op je bestemming. In de Commuter collectie hebben we daarom enkel gebruik gemaakt van Poray 10.000 materiaal wat extra ademend, wind- en waterdicht is.

Deze collectie met high performance rainwear is ontwikkeld voor fietsers die hun dagelijkse woon-werk ritten serieus nemen. Fietsers die hoge eisen stellen aan hun materiaal en geen concessies willen doen, maar simpelweg het allerbest willen.

We hebben onze ontwerpers een carte blanche gegeven om op zoek te gaan naar de beste materialen en technieken om hiermee de ultieme regencollectie te ontwikkelen. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een ongekende lijn producten waar we dan ook bijzonder trots op zijn en waarmee we onze kwaliteitsstandaard weer hebben kunnen verhogen.

De gehele collectie is gemaakt van hoogwaardig en technisch 3 laags materiaal, wat niet alleen robuust en weersbestendig is maar ook zeer goed ademt en prettig draagt. De bonded fabric details, waterafstotende YKK ritsen en taped seams geven de items een technische en stoere look en zorgen voor optimale prestaties. De Commuter-items zijn allemaal uitgevoerd in zwart en voorzien van antracietkleurige reflectie welke 360 graden rondom goed te zien is. De fit is specifiek toegesneden op gebruik op de fiets maar wel zo ontworpen dat je ook naast de fiets goed voor de dag komt.

Het topstuk is onze one-piece, een compleet regenpak waarbij broek en jas een geheel vormen. Dit heeft als voordeel dat je maar een enkel item hebt om aan te trekken, daarnaast kan er geen regen meer binnendringen tussen de overgang van jas en broek. Je stap eenvoudig in en uit het pak, wat je door zijn ademende en wind- en waterdichte eigenschappen goed drooghoudt.

Bekijk de Commuter collectie »


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.