Sponsoring

agu sponsoringAGU draagt alle fietsers een warm hart toe. We zijn onder meer hoofdsponsor van de grootste Europese strandrace voor mountainbikers, de AGU Egmond-Pier-Egmond.  

Ook zijn we hoofdsponsor van een aantal fiets toertochten:

- Dam tot Dam FietsClassic
- Ronde van Noord-Holland
- Omloop van de Westfriese Omringdijk
- Omloop van Zandvoort
- Fiets4Daagse van Hoorn en Alkmaar

 

Sponsoring professionals Team Imming-AGU

Vanaf 19 oktober 2017 is AGU de kledingleverancier en mede-hoofdsponsor van Strandteam Imming-AGU. We gaan nauw samenwerken met het team om de kledinglijnen zo goed mogelijk door te ontwikkelen en de prestaties van het team te bevorderen. Door de verschillende weersomstandigheden bij strandracen, worden er hoge eisen gesteld aan de kleding. Door rekening te houden met deze omstandigheden en te luisteren naar het feedback van de renners zal de kledinglijn verder ontwikkeld worden.BEAT Cycling Club

Ook is AGU vanaf 26 oktober 2017 de officiële kledingleverancier van Beat Cycling Club. Dit is de eerste professionele wielerclub in de geschiedenis van de sport. Zowel de pro renners van het baanteam en wegteam als de clubleden zullen rijden in AGU kleding. Door de samenwerking kunnen we de innovaties in wielerkleding in de praktijk brengen, en hiervan leren waardoor we dit ook in onze reguliere collectes aan alle wielrenners kunnen doorgeven.

Tussen 1996 en 2012 was AGU kledingleverancier van de professionele Rabobank wielerploegen. Deze professionals stelden de hoogste eisen aan hun materiaal. Die hoge standaard is doorgevoerd in al onze collecties.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op via marketing@agu.nl.

sponsoring agu

 

To Top