DWR Stuurtas Performance Strap

Slechts € 30,00
Incl. BTW
  • Waterafstotend (Durable Water Repellent)
  • Lichtgewicht
  • 3M Reflectie
  • Bevestiging door middel van bandjes
  • Green Sphere materiaal: Gerecycled Polyester
  • YKK ritsen
  • Afneembare schouderriem
DWR Stuurtas Performance Strap
Slechts € 30,00
Beschrijving

De lichtgewicht Essentials stuurtas is gemaakt van waterafstotend, gerecycled polyester. De tas heeft een inhoud van 4 liter. Handig is de bijgeleverde, afneembare schouderriem waardoor je de tas makkelijk verandert in een schoudertas. Door middel van bandjes bevestig je de tas makkelijk aan het stuur.

AGU Performance Series

De Essentials DWR Stuurtas behoort tot de AGU Performance Series. De tassen van deze collectie zijn ontworpen met het oog op hoog gebruiksgemak en optimale bescherming tegen de elementen tijdens sportief gebruik. Met kenmerken als welded naden, dryliner technologie en DWR Coating hoef je je niet druk te maken om de weersomstandigheden. De Performance Series is voorzien van YKK ritsen en 3M reflecterende elementen voor de beste prestaties, altijd en overal.

AGU Green Sphere

De stuurtas maakt daarnaast deel uit van het AGU Green Sphere assortiment. Green Sphere-producten zijn gemaakt van ecovriendelijke en/of gerecyclede materialen, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan een schoner productieproces. Producten waarin Green Sphere is verwerkt, zijn van dezelfde hoge kwaliteit en hebben dezelfde materiaaleigenschappen als overige AGU-producten.

Essentials DWR - Waterafstotend

De tassen uit de DWR collectie en zijn uitgevoerd met duurzame DWR coating (Durable Water Repellency). Functioneel, eigentijds en gemaakt met supersterk gerecycled 600D polyester waardoor de tas tegen een stootje kan en een kleine regenbui je dag niet zal bederven. Als je extra zeker wil zijn dat je spullen droog blijven kun je de tas aanvullen met een waterdichte regenhoes. Met de fietstassen uit de Essentials DWR ga je elke dag comfortabel en veilig op pad met je fietsbagage.

DWR

DWR Coating
Durable Water Repellent

GreenSphere

Greensphere
Gemaakt van eco vriendelijke en gerecyclede materialen