TEAM JUMBO-VISMA KLEDING 2020

Ook in 2020 gaat AGU, samen met Team Jumbo-Visma, voor het beste. Met trots presenteren wij de nieuwe look van het team. De officiële replica kit van 2020 kan je nu pre-orderen op AGU.com

Wil jij als eerste in het voorjaar fietsen in de nieuwste Team Jumbo-Visma 2020 replica? Je kan nu de officiële replica jersey en bibshort pre-orderen voor heren, dames en kinderen. Nieuw in ons replica assortiment is voor heren een jersey met lange mouwen en een body.

Tot nader order zijn de kinder Bibshort en Jersey van Team Jumbo-Visma vertraagd. Onze excuses voor het ongemak.

 

Mannen Replica Team Jumbo-Visma Kit 2020

Vrouwen Replica Team Jumbo-Visma Kit 2020

Kinderen Replica Team Jumbo-Visma Kit 2020

Team Jumbo-Visma Products

Bestel jouw Team Jumbo-Visma teamkleding

Als fan wil je laten zien wat jouw favoriete team is. Dat kan met de AGU replica teamkleding van Team Jumbo-Visma. Hier vind je alle beschikbare ploegkleding van de ploeg. Of het nu heren, vrouwen of kinderkleding is.

Teamkleding voor jou

De renners van Team Jumbo-Visma zoals Dylan Groenewegen, Primož Roglič, Steven Kruijswijk, Wout van Aert en Tony Martin dragen het gele shirt van de ploeg met trots. Om ze te steunen tijdens alle grote wedstrijden kan je als fan ook een jersey en bibshort kopen. Naast de heren uitvoering zijn de shirts en broeken ook beschikbaar in vrouwen en kinder maten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de officiële podium caps, koerspet en nek warmer te kopen. Deze maken jouw look compleet.

De kleding is van hoge kwaliteit. Zo zijn de jerseys afgewerkt met een lycra mouw die laser cut is. Aan de voorzijde van de shirts zit een rits over de volledige lengte.

To Top