Team Visma | Lease a Bike

Replica kit 2021 


Official kit 2021 


SPECIALS 2021 


TEAM VISMA | LEASE A BIKE KLEDING

HEREN REPLICA


ACCESSOIRES EN T-SHIRTS


Bestel jouw Team Visma | Lease a Bike teamkleding

Als fan wil je laten zien wat jouw favoriete team is. Dat kan met de AGU replica teamkleding van Team Visma | Lease a Bike. Hier vind je alle beschikbare ploegkleding van de ploeg. Of het nu heren, vrouwen of kinderkleding is.

Teamkleding voor jou

De renners van Team Visma | Lease a Bike zoals Dylan Groenewegen, Primož Roglič, Steven Kruijswijk, Wout van Aert en Tony Martin dragen het gele shirt van de ploeg met trots. Om ze te steunen tijdens alle grote wedstrijden kan je als fan ook een jersey en bibshort kopen. Naast de heren uitvoering zijn de shirts en broeken ook beschikbaar in vrouwen en kinder maten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de officiële podium caps, koerspet en nek warmer te kopen. Deze maken jouw look compleet.

De kleding is van hoge kwaliteit. Zo zijn de jerseys afgewerkt met een lycra mouw die laser cut is. Aan de voorzijde van de shirts zit een rits over de volledige lengte.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.