Bezig met laden...
BRING IT ON!
Nieuwe AGU kleding voor Team Jumbo-Visma
AGU terug in het peloton
Team LottoNL-Jumbo kiest voor kleding AGU

AGU en Team Jumbo-Visma

AGU is trots kleding partner van team Jumbo-Visma. AGU heeft een rijke historie in de topsport. Van de overwinningen tijdens Parijs-Roubaix met de legendarische Panasonic-formatie, naar een vruchtbaar opleidingstraject met de succesvolle Rabobank-wielerploeg. Een mooi verleden op het hoogste wielerniveau. Na deze succes jaren zijn wij weer verbonden aan een WorldTour-ploeg. Voor de renners van Team Jumbo-Visma ontwikkelt AGU kleding die de sporters op hoogste niveau helpen bij de strijd tegen de elementen. Op de top van de 2365-meter hoge Val Thorens, tijdens de regen, zinderende hitte of sneeuw. Wij garanderen de ideale kit voor alle omstandigheden, 365 dagen in het jaar.

Door de nauwe samenwerking met Team Jumbo-Visma ontvangen wij uitgebreid en specifieke feedback van de renners. Dit daagt ons uit om een constante ontwikkeling door te voeren in onze producten. Elk item uit de collectie is zo doorontwikkeld dat het de renners in staat stelt optimaal te presteren in alle weersituaties. Van een thermoregulerend jack voor training in de kou tot een jersey met actief koelende materialen voor in de brandende zon tijdens de Tour. Wij gaan voor het hoogst haalbare en stellen, net zoals topsporters, zeer hoge eisen aan onze producten. Immers, vandaag de dag bepalen duizendsten van een seconde of een atleet op of naast het podium staat. Door samen te werken met Dylan Groenewegen, Primož Roglič, Steven Kruijswijk, Wout van Aert en het hele team kunnen wij onze kleding doorontwikkelen naar het hoogst haalbare niveau. Ons doel is om de renners te ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun prestaties.

Innovatie ook voor jou

Wij innoveren niet exclusief voor Team Jumbo-Visma. De pro kits vinden hun weg naar verschillende AGU collecties. Ook jij kan in dezelfde kwaliteitsproducten fietsen als de renners van het team. Van onze technische accessoires, tot onze warme en comfortabele jacks. Iedereen kan, met onze komende collecties, genieten van deze vooruitstrevende ontwikkelingen binnen de topsport. De producten die de renners ook gebruiken worden aangegeven met het Jumbo-Visma logo. Of dat nu voor een overwinning is tijdens een rit in de Tour de France is of voor een rondje op zondagmiddag door de polder, we’ve got you covered.

#everydayriding

AGU producten gebruikt door Team Jumbo-Visma

To Top