Bezig met laden...
TEAMWEAR TGV GOES
Lees alles over de teamwear van TGV Goes.
BRING IT ON!
Nieuwe AGU kleding voor Team Jumbo-Visma

AGU TEAMWEAR

JOUW UNIEKE SCHAATS- EN FIETSKLEDING

AGU heeft een ruime collectie teamwear: voor professionele sporters, verenigingen of evenementen. Voor topprestaties op de Olympische Spelen tot gezellig sporten met vrienden. Of het 3 of 3.000 stuks zijn. AGU heeft de juiste collectie en levert sportkleding op maat.

Samen met jou zorgen wij voor een uniek shirt of een compleet kledingpakket. Uniek sportkleding was nog nooit zo eenvoudig en snel te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op:

Contact Teamwear
Michel Agterberg
+31 (0) 85 484 47 25 - teamkleding@agu.nl

AGU Teamwear voor:

fietsen, shorttrack, mountain bike, zwemmen, triathlon, schaatsen en skeeleren

Maatwerk teamwear

Maatwerk Levering

Wil je alles zelf bepalen? Kies dan voor de unieke, custom made wielerkleding geheel naar je eigen ontwerp in samenspraak met 1 van onze top designers. Vanaf 10 shirts voor € 59,- per stuk.

Bekijk voorbeelden

Express levering teamwear

Snelle Levering

Snel teamkleding nodig? AGU heeft een aantal stijlvolle ontwerpen. Deze kun je voorzien van logo’s, tekst, foto’s en sponsoren. Vanaf 3 shirts voor € 75,- per stuk.

Bekijk voorbeelden

Assortiment teamkleding

AGU heeft 8 verschillende lijnen teamkleding. Van de Pro Line voor profs uit Italiaanse stoffen, de Classic Line voor recreatief gebruik tot de Event Line, speciaal voor grote aantallen shirts. Door ons ruime assortiment kunnen wij voor iedere vraag de beste oplossing bieden.

Hoe werkt het?

Wanneer wij jouw contactaanvraag binnen hebben nemen we vrijblijvend contact met je op. We bespreken jouw wensen en op basis hiervan ontvang je een offerte. Als alles naar wens is ontvang je een orderbevestiging, wordt het ontwerp gemaakt en ontvang je eventueel paskleding. Na akkoord van het ontwerp wordt de kleding in productie genomen. Dan nog even wachten op de levering en let’s ride! #everydayriding

To Top