Tech Enkele Fietstas Shelter Large

Slechts € 80,00
Incl. BTW
  • 100% Waterdicht gerecycled polyester
  • Lichtgewicht
  • 3M Reflectie
  • Bevestiging d.m.v. KLICKfix Module Rail en verstelbare haak
  • Afneembare schouderriem
  • Binnenvak t.b.v. 14 inch laptop
  • Ritsafsluitbaar voorvak
Tech Enkele Fietstas Shelter Large
Slechts € 80,00
Beschrijving

De gloednieuwe Shelter Tech fietstas is de meest geavanceerde fietstas in het AGU assortiment. Met een inhoud van 21 liter is het met recht een betrouwbare metgezel voor elke commuter. Uitgevoerd in 100% waterdichte stoffen, met getapete naden om lekken door de naden van de tas te voorkomen en een rolltop sluiting om water te allen tijde buiten te houden. Met bijgeleverde schouderband om de tas na het fietsen gemakkelijk mee te kunnen nemen. Het gevoerde laptop compartiment en een voorvak dat met waterdichte rits afsluitbaar is, maakt dat deze tas alles heeft wat je nodig hebt. Aan de buitenzijde van de tas zit een reflecterend AGU logo voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. De Shelter Tech enkele fietstas is beschikbaar in verschillende kleuren en zal je gedurende vele jaren op de fiets vergezellen. Dag in, dag uit.

Bevestiging en uitbreiding van de stuurtas

De Shelter Tech waterproof fietstas kan zowel op een voor- als achter drager gemonteerd worden door middel van de KLICKfix Module Rail en verstelbare haak. Dit vormt een solide bevestiging aan de fiets die rammelen of slingeren tegengaat. Aan de buitenzijde van de tas zit een met rits afsluitbaar voorvak, met daarop lussen waaraan andere elementen zoals lichtjes makkelijk bevestigd kunnen worden. Hierdoor is de set naar wens uit te breiden. Om er zeker van te zijn dat de lussen de waterdichtheid van de tas niet in gevaar brengt is er een extra paneel aan de binnenzijde van de tas verwerkt, zodat het bevestigingspunt van de lussen compleet is afgezonderd van de binnenzijde. Aan de binnenzijde van de tas is tevens een gevoerd laptop compartiment verwerkt.

Milieu bewust

Deze fietstas is gemaakt van een premium kwaliteit gerecycled polyester, afkomstig van PET-flessen, en valt hierdoor in het Greensphere assortiment van AGU. Dit is een collectie van producten die speciaal voor de bewuste klant gemaakt is, die het belangrijk vindt om keuzes te maken die bijdragen aan een betere wereld. Uiteindelijk streeft AGU er naar om alle producten duurzaam te ontwikkelen. Gemaakt van de juiste materialen, in de juiste fabrieken en onder de juiste omstandigheden. AGU streeft naar een minimale belasting van de wereld om ons heen.

Waterproof

Waterproof
Materiaal voorkomt binnendringen van water

GreenSphere

Greensphere
Gemaakt van eco vriendelijke en gerecyclede materialen

Gebruik

Tech Enkele Fietstas Shelter Large fit example Tech Enkele Fietstas Shelter Large fit example Tech Enkele Fietstas Shelter Large fit example

Meer informatie

Meer informatie
ProductEnkele Fietstas
CollectieShelter
Artikel Nummer41120601-000, 41120601-007, 41120601-516, 41120601-517
Bevestiging FietstasKLICKfix Module Rail
Inhoud Fietstas (liter)21
Maximale Belasting Fietstas7
Gewicht Product1100
Afmetingen Product32 x 43 x 15
Waterproof J/NJa

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd