Welkom in de webshop van Triathlon Vereniging Almere

Bestel nu hier de nieuwe TVA kleding!

AGU en Van Der Linde Almere hebben met elkaar een unieke kledinglijn ontwikkeld, op het gebied van triathlon, wielrennen en hardlopen. We zijn enorm trots op het resultaat en stellen u graag in de gelegenheid deze artikelen tegen speciale TVA tarieven aan te schaffen.

LET OP:

De kleding betreft custom design teamkleding en is zodoende niet voorradig. De TVA kleding kan op 1 moment per jaar worden besteld, alleen hier in de TVA webshop. Na sluiting van de bestelperiode, worden alle bestellingen geïnventariseerd en in productie genomen. Het productieproces neemt circa 10 tot 12 weken in beslag.

Omdat het customteamkleding betreft, kunt u de kleding niet meer ruilen of retourneren. Het is dan ook belangrijk dat u de kleding past, tijdens de pasronde. Indien er geen paskleding beschikbaar is, kunt u wellicht een ander lid of de AGU maattabel raadplegen. De maattabel geldt als een richtlijn, hier kunnen gaan rechten aan ontleend worden.

Hieronder ziet u tot wanneer u de kleding kunt bestellen, met de daarbij behorende verwachte leverdatum:

Bestelronde 1: 

U kunt de kleding bestellen vanaf ... februari, tot Uiterlijk ... februari 2021.

De kleding wordt medio april geleverd , Deze kunt u dan Bij Van Der Linde Almere ophalen.


Triathlonpak

FIETSKLEDING

HARDLOOPKLEDING

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.