TRADE/B2B MARKETEER

 

AGU is een groothandelsbedrijf én een merkfabrikant. In deze rol concentreer je je op de marktbewerking van de zakelijke klanten. Je doet dit in samenwerking met de Head of Sales, een Junior Trade Marketeer en de afdelingen Sales- en Category management. AGU, fizik, FFWD, Crankbrothers, Muc-off en Selle Royal zijn merken die exclusief door de AGU Groothandel worden geleverd en waarbij jij kan bijdragen aan een juiste bewerking van de markt.

Heb je al een aantal jaren ervaring in B2B marketing, heb je een hart voor sport, sta je graag midden in een organisatie waarbij je met alle afdelingen te maken hebt en ben je een on- en offline marketing duizendpoot? Dan is dit een unieke kans want er is werk aan de winkel! 


Wat ga je doen?

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en uitrol van de on- en offline B2B/Trade marketing strategie en marktbewerking kalender;
 • Je rolt AGU en andere exclusieve merkcampagnes uit bij de trade klanten;
 • Je ondersteunt en bereikt de kleinere dealers met een sterk trade marketingpakket zoals een dealer magazine, email-marketing, actiefolder, social media, dealer- events en beurzen;
 • Je werkt een Branded Wallspace Strategie uit voor de groei van AGU meters bij onze dealers;
 • Je bewaakt de effectiviteit van de campagnes door het meten en
  analyseren van gegevens;
 • Je coördineert NPS-onderzoek en zoekt samen met collega’s van sales en categorie management continue naar een verbetering van deze scores.
 • Je werkt nauw samen met de Junior B2B Marketeer en een E-Commerce Manager B2B. Je geeft richting aan het team en je zorgt er voor dat jullie op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de tweewielerbranche. In deze functie rapporteer je aan de Head of Sales B2B.

 Wat bieden wij?

 

 • Informele bedrijfscultuur, platte organisatie, iedereen mag input leveren, weinig hiërarchie.
 • Boven alles worden goede ideeën en ondernemende initiatieven gewaardeerd. Misschien niet alles, maar er is wel heel veel mogelijk binnen ons bedrijf.

 • Elke dag bezig zijn met mensen helpen vaker voor de fiets te kiezen, is heel bevredigend. Je draagt op deze manier bij aan een betere en gezondere wereld.


  Wat verwachten wij? 

 

 • Je beschikt over minimaal HBO denkniveau
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Geen pre, maar je hebt wel een kleine voorsprong als je ook de liefde deelt voor het fietsen.


  Dit is hoe de baan er nu uit ziet, maar wat je er echt van maakt, is aan jezelf. Bij AGU waarderen we collega’s die durven, initiatief nemen, anders denken, ondernemend zijn en telkens denken hoe we als bedrijf het beter zouden kunnen doen.

 


Zie jij jezelf in bovenstaande functie?

 

Reageer dan snel en stuur je motivatie en CV naar de afdeling Human Resources, ter attentie van Ina Groot: werkenbij@agu.nl

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jasper Hamersma, Head of Sales B2B: j.hamersma@agu.nl 

 

 


MEER OVER AGU
Sinds 1966 zijn wij er voor fietsers. Voor hen die houden van avontuur, bewegen, onderweg zijn. Met je neus in de frisse buitenlucht. Wij maken dat wat je nodig hebt om goed onderweg te gaan. Weer of geen weer, in alle weerscondities, over alle wegen.

Van de snelste wielerkleding tot stijlvolle regenjassen en van waterdichte fietstassen, tot robuuste kleding voor de mooiste fietsavonturen. Voor jong en oud. Voor de professionele renners, de avontuurlijke gravel bikers, urban stadsfietsers en alles daartussenin.

We zijn trots op wat we doen en wat we make: goede producten gemaakt op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.

 


 

De beste wielrenners ter wereld rijden in AGU. Wij zijn trots op onze samenwerking met het Jumbo Visma wielerteam.  De feedback die wij vanuit de staf en de renners ontvangen, gebruiken we om onze producten nog verder te verbeteren. Samen met het team produceren wij de beste wielerkleding die er is.  Deze innovatieve producten zijn in onze collecties beschikbaar voor iedere fietser. Exact hetzelfde product als de renners van Team Jumbo- Visma, alleen een ander design. Zodat ook jij het hele jaar door kunt genieten van het beste op de fiets.

 

 

 #EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.