We ride undyed

 

 

Wat zijn we trots! Dit keer niet op een mooie overwinning van team Jumbo-Visma, maar op nieuwe een stap die we hebben gezet binnen onze duurzame reis. We vertellen je graag meer over onze nieuwe Undyed collectie. 

 Duurzame visie

 

Wij houden van fietsen, onderweg zijn, avontuur, met onze neus in de frisse buitenlucht. Genieten van de rit en de omgeving. Tijdens alle seizoenen, het hele jaar door. Alleen als we behouden waar van van houden, kunnen generaties na ons ook genieten van alle mooie routes.

Wij geloven dan ook dat de fiets een cruciale bijdrage kan leveren in het tegengaan van klimaatverandering en het gezond en leefbaar maken van steden. Jouw duurzame keuze om op de fiets te stappen, versterken wij graag met zo duurzaam mogelijk geproduceerde producten.

Door bewuster te kiezen, produceren en kopen, kunnen we samen verschil maken.Gerecycled en ongeverfd

 

Met de Undyed-collectie hebben we kledingstukken gemaakt die onze impact op het milieu tot een minimum beperken. De stoffen die we hebben gebruikt, zijn gemaakt van ongeverfd en gerecycled polyester. Met het hergebruiken van stoffen hadden we al een stap gezet. In de Undyed collectie zetten we een nieuwe stap door het verfproces over te slaan. Een stap binnen de kledingsindustrie die doorgaans om veel energie, water en uitstoot van schadelijke stoffen vraagt. We besparen hierdoor gemiddeld 38% op milieuvervuiling en uitputting van hulpbronnen. Er wordt 10% minder energie gebruikt en onze ecologische voetafdruk is 10% minder per kledingstuk.

 CITY SLICKER

€ 260
in 2 kleuren

PACKABLE PARKA

€ 220
in 3 kleuren

PACKABLE PARKA

€ 220
in 3 kleuren

MAC RAIN JACKET WOMEN

 € 240
in 2 kleuren

WINTER CITY SLICKER

€ 320
in 2 kleuren


We ride Undyed

 

 

Doe jezelf én het milieu een plezier en fiets in de meest duurzame fietsmode die er is.

We ride to a greener future. We ride Undyed.

You to?


 

#EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.