Nooit meer koude handen

AGU heeft een compleet assortiment winterhandschoenen

Bij AGU bieden wij een uitgebreide lijn accessoires voor de winter, van cap tot overschoen, van col tot sok. De sokken en cols matchen met de diverse collecties en zijn vervaardigd van technische garen die voor een optimale thermo-regulerende werking en vochtafvoer zorgen. Alles om zo warm en comfortabel mogelijk te fietsen in de koude dagen. Er is maar 1 accessoire die als eerste de koude klappen opvangt: je handschoenen! Onze hand- en overschoenen zijn ontwikkeld voor diverse weertypen en uitgevoerd in verschillende diktes en met verschillende technische eigenschappen. In deze blog lees je alles over welke handschoenen geschikt zijn voor de winter.

Basis handschoenen voor 5 tot 15 graden

Basis handschoenen van AGU

Tijdens het voor- en najaar hebben we regelmatig mooie dagen waar het weer goed mee zit. Als het rond de 10 graden is, is het te warm om dikke handschoenen aan te doen, maar te koud om je vingerloze handschoenen uit de kast te halen. Voor deze dagen hebben wij de WINDPROOF LIGHT GLOVES. Deze dunne maar winddichte handschoenen zorgen voor warme handen en goede grip waarmee ze ideaal zijn voor de frissere dagen in voor- en najaar. Genoeg warmte om je rit mee te starten en makkelijk mee te nemen wanneer je handen meer vrijheid willen.

Handschoenen voor het gure weer

Basis handschoenen van AGU

Net te laat voor het NK tegenwindfietsen, want met de WINDPROOF GLOVE ben je beschermd tegen de wind. De micro-fleece binnenvoering voelt zacht en warm aan terwijl de buitenlaag je beschermt tegen wind. De gel padding zorgt voor het nodige comfort; een strook kinderkopjes, geen probleem. De buitenste laag is winddicht en waterafstotend.

Wanneer het regent

Waterproof handschoenen van AGU

Wanneer je de bui al ziet hangen, pak je deze met micro- fleece gevoerde WATERPROOF GLOVES erbij. Deze zijn 100% wind- en waterdicht. De lange manchetten zorgen voor een naadloze aansluiting op je jack.

Voor in het donker

HiVis handschoenen van AGU voor maximale zichtbaarheid

Ja het bestaat, en ja ze vallen heerlijk op, en ja ze zijn ook nog zeer praktisch. De WINDPROOF HIVIS GLOVE en de WINDPROOF NOVA GLOVE zorgen ervoor dat je goed opvalt in het donker door de reflecterende stof. De gevoerde handschoenen zijn warm, winddicht en waterafstotend. Voor jezelf en het verkeer om je heen een feestje op de fiets.

Voor #EVERYDAYRIDING, ook als het 0 graden is (of kouder)

Winterhandschoenen voor als het vriest

Brrr, zit het weer wel heel erg tegen en zie je een (heel, heel) klein beetje op tegen je woon-werk rit? Dan hebben wij de ideale oplossing. Onze WEATHERPROOF GLOVES zijn, zoals de naam van de handschoenen al verraad, ideaal voor elk weer. Ze houden je handen zowel droog als warm, maar niet te warm door de extreem ademende eVent membraan en de micro-fleece binnenvoering.

Voor de echte #EVERYDAYRIDING ambassadeurs is er nog zwaarder geschut ontwikkeld: de DEEP WINTER GLOVE. Vriest het? Sneeuw? Geen probleem, deze lobster gloves zijn bestand tegen de meest gure omstandigheden. Deze handschoen combineert het comfort van wanten met de bewegingsvrijheid van handschoenen. De extra lange manchetten vallen ruim over de mouwen van jouw winter jack. Want het is nooit te koud om op de fiets te stappen!

AGU Deep Winter handschoenen

AGU handschoenen voor de winter

De handschoenen van AGU bieden een optimale balans tussen comfort en bescherming. Bijvoorbeeld tegen kou, zodat je nog steeds kunt schakelen en in de remmen kunt knijpen als het vriest. Van basic handschoen tot geavanceerd kunststukje: onze handschoenen hebben een prima pasvorm, goede grip, eigenzinnig design, stevige materialen met een lange levensduur en dito comfort. En of je nu lange fietstochten maakt, een woon-werk-pendelaar bent of naar school moet fietsen, handschoenen die passen bij jouw situatie vind je bij AGU.

Al onze winterhandschoenen

To Top