De gele droom

De magie van de gele trui is verweven in wieler legendes. Er wordt gezegd dat wanneer een renner heerst in de leiderstrui van de Tour de France, hij ver over zijn eigen grenzen kan gaan. Aangemoedigd door vele supporters en met vleugels doordat zijn kinderdroom werkelijkheid wordt. Iedere wielrenner droomt er van om in de gele trui de Champs-Élysées op te draaien. 

Om de Tour de France te winnen, kan AGU niet op de magie van de gele trui alleen vertrouwen. Door onze intensieve samenwerking met Team Jumbo-Visma weten wij dat overwinningen verdiend worden door hard trainen, oog voor detail en door met ongekende discipline iedere dag te werken aan verbeteringen.

De kleding die de renners dragen tijdens de Tour de France staat voor dat ethos. Het is het resultaat van jarenlange ervaring, technische innovaties, wind-tunnel testen en talloze beproevingen tijdens wedstrijden en trainingen. Na honderden aanpassingen is het kledingpakket zo compleet dat Team Jumbo-Visma weet dat dit het verschil kan maken. Iedere seconde telt tijdens de Tour de France. Met als ultieme doel één renner naar de hoogste trede van het podium in Parijs te leiden. Dat is de droom. 

Team Jumbo-Visma is klaar om de gele trui te veroveren.

Daarna laten we de magie zijn werk doen. 


TEAM JUMBO-VISMA SHOP


THE HEAT, THE COLD & THE RAIN

Dat eerste moment waarop je weer met korte mouwen kunt rijden. Toch kan het voorjaar heel onvoorspelbaar zijn.

Kleding die helpt je lichaamstemperatuur te reguleren is essentieel, vooral op hete zomerdagen in de bergen.

Wind, regen, sneeuw, snijdende kou, met de juiste voorzorgsmaatregelen kan je de elementen trotseren.

Er zijn maar weinig fietsers die graag in de regen rijden. Toch kan je ook op regenachtige dagen volop genieten.


NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.