REGENBROEK DAMES

Regenbroek DamesRegenbroek Dames
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Regenbroeken dames

Door weer en wind in de regen op de fiets. Een beetje vrouw laat zich door de weersomstandigheden niet klein krijgen. En met de regenbroeken voor dames kom jij ook nog eens droog aan op de bestemming. De trendy en sportieve regenbroeken voor vrouwen zijn namelijk water- en winddicht. Soepel om te dragen, goed ademend en lichtgewicht. Ook hebben ze een vrouwelijke pasvorm, waardoor je zelfs in regenkleding geen gek figuur slaat.

Een comfortabele en gebruiksvriendelijke fiets regenbroek

Niet is zo vervelend als een onverwachtse regenbui onderweg. Het snel en gemakkelijk aantrekken van regenkleding is dan een must. De AGU regenbroeken voor dames zijn gebruiksvriendelijk. Sommige modellen hebben elastiek in de voeten, wat zorgt voor een snelle instap. Andere modellen hebben een 50 cm lange rits. Daardoor kun je de broek eenvoudig over je schoenen aantrekken. Achter de rits is extra stof aangebracht om te voorkomen dat er water via de rits naar binnen komt.  

Wil je zeker weten dat je geen natte voeten krijgt? Kies dan voor een model waarbij de fiets regenbroek is gecombineerd met overschoenen. De overschoenen zorgen ervoor dat je schoenen en voeten droog blijven. Is het opgehouden met regenen? In de meegeleverde zak  - die je gemakkelijk aan de fiets bevestigt - berg jij de regenbroek weer compact op als het niet meer nodig is.

Wind- en waterproof: wielren regenbroek voor vrouwen

De fiets regenbroeken voor dames bieden de ultieme bescherming tegen regen en wind. De wielren regenbroeken zijn gemaakt van membraam. Dat heeft als eigenschap heeft dat het ademend en wind- en waterproof is. De meeste fiets regenbroeken voor vrouwen zijn voorzien van HI-VIS details aan de zijkant of fluorescerende overschoenenen. Die felle kleuren zorgen voor extra zichtbaarheid. Niet alleen tijdens een regenbui, maar ook tijdens bewolkte dagen. Weer of geen weer, met de wielren regenbroek stap jij met gemak op de fiets. Ook wandelaars of schaatsers laten zich met deze dames regenkleding niet tegenhouden door een buitje.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.